NULL

Nationaal Programma Onderwijs

Totaalleverancier voor toekomstbestendig en duurzaam onderwijs

Meer weten?

Mariëtte van Weelden

Indoor accountmanager

Kinderen met juf

Om verder te kunnen bouwen aan een goede ontwikkeling van kinderen is er extra aandacht voor het onderwijs vanuit het Nationaal Programma Onderwijs. Er is een zogenoemde menukaart met interventies opgezet, welke ingezet kan worden om kinderen, leerkrachten en onderwijs ondersteunend personeel te helpen waar nodig is.

Bij de Rolf groep kunnen we jou helpen om de juiste invulling te geven aan deze menukaart, om zo kinderen, leerkrachten en onderwijs ondersteunend personeel op jouw school de aandacht te geven op de gebieden waar zij dit nodig hebben.

Het Jonge Kind - groep 1 en 2

Om verder te kunnen bouwen aan de optimale ontwikkeling van het jonge kind, is er op dit moment extra aandacht voor het versterken van het onderwijs en spel bij kinderen. Spel en spelen is van groot belang voor de ontwikkeling van het jonge kind. Niet alleen cognitief, maar ook het welbevinden en het sociaal-emotionele aspect ontwikkelen zich het meest via de natuurlijke weg van spel en spelen.
NPO: groep 1 & 2

Midden- en bovenbouw - groep 3 t/m 8

De jonge generatie is hard geraakt het afgelopen jaar. Het leren is vertraagd en het sociale aspect stond lang stil. Kinderen in groep 3 tot en met 8 verdienen het om ook in deze lastige tijd goed en volwaardig onderwijs te krijgen en mogelijke achterstanden in te kunnen halen.
NPO: groep 3 t/m 8

Meer weten over het Nationaal Programma Onderwijs?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of advies ontvangen rondom het Nationaal Programma Onderwijs? Neem gerust contact op met een van onze professionals. Wij helpen je graag verder!

Direct contact
Mariëtte van Weelden

Indoor accountmanager

Niet de oplossing gevonden die je zocht?

Kijk gerust eens verder in ons aanbod.