NULL

Audiovisuele oplossingen

De optimale ondersteuning van de lessen

Direct contact?

Koen van der Meij

Salesmanager

Het touchscreen of digibord is niet meer weg te denken in de klas. De lesopbrengst met een touchscreen is enorm. Door interactieve en tot de verbeelding sprekende presentaties houd je de aandacht en motivatie van je leerlingen veel langer vast. En naast klassikaal gebruik, kunnen leerlingen er ook individueel of in groepjes mee aan de slag. Zo creëer je een inspirerende lesomgeving. Maar er is nog veel meer mogelijk, dus lees nog even verder. Neem een kijkje in de keuken van audiovisuele oplossingen. 

Audiovisuele oplossingen en de Rolf groep

Als specialist in audiovisuele oplossingen voor het onderwijs helpen wij je serieuze stappen vooruit, door het lesgeven effectiever, beter en bovenal leuker te maken. We helpen je bij het inrichten en verbeteren van de audiovisuele infrastructuur op jouw school. Hierbij begeleiden we het hele traject, vanaf het advies tot levering tot aan nazorg, trainingen en support. Wij zijn merkonafhankelijk en willen jullie een hoogwaardige oplossing bieden voor je school en die tevens het beste aansluit bij jullie visie op ICT. 

Touchscreens

Touchscreens zijn in de loop van de jaren een steeds belangrijker hulpmiddel geworden in de klas. Leerkrachten kunnen met behulp van een touchscreen in de klas de lessen perfect ondersteunen en extra aantrekkelijk maken. Met de vele tools die een touchscreen biedt kunnen leerkrachten zich hierdoor volledig richten op het verzorgen van het onderwijs. Zonder afleiding van bijzaken en zonder gedoe. Onze audiovisuele specialisten helpen je graag bij de implementatie, toepassing en beheer zodat dit naadloos past binnen de ICT-visie van jouw school.
Lees meer over touchscreens

Projectie oplossingen

Naast de touchscreen en het digibord kun je nog een stapje verder gaan met beeld, geluid en interactie. Projectie is hiervoor een mooie oplossing. Met projectie kun je op grotere schermen content delen en presenteren. Dit kan zowel in de klas als aanvulling op het touchscreen of digibord als ook in de grotere ruimten op jouw school zoals de aula of auditorium.
Lees meer over projectie oplossingen

Virtual Reality

Kinderen onthouden meer wanneer ze het zelf meemaken. Om het resultaat van je lessen te verhogen kun je daarom het beste met jouw leerlingen op pad gaan. Maar je kunt natuurlijk niet elk moment naar buiten gaan en soms wil je juist iets laten zien wat in een ver werelddeel ligt. De oplossing? Virtual Reality! Neem je leerlingen mee in de natuur, bezoek steden of archeologische vindplaatsen en verken de wereld om je heen zonder het klaslokaal te verlaten. Speciaal voor het onderwijs adviseren wij daarom ClassVR, een complete oplossing voor Virtual Reality in de klas.
Lees meer over Virtual Reality

Hybride onderwijs

Je kunt er niet meer vanuit gaan dat iedereen altijd in het leslokaal aanwezig kan zijn tijdens de les. Door uitval en ziekte kan het namelijk voorkomen dat een leerling of leerkracht niet fysiek aanwezig kan zijn. Hybride onderwijs is dan een mooie oplossing. Bij hybride onderwijs kan een deel van de leerlingen op afstand de lessen volgen. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor hybride onderwijs op jouw school.
Lees meer over hybride onderwijs

Narrowcasting

Goede informatievoorziening op scholen wordt steeds belangrijker. Leerlingen en ook ouders willen graag goed geïnformeerd zijn. Denk aan onder andere roosterwijzigingen, klas informatie, algemene mededelingen of een agenda met belangrijke data voor ouders. Met een goed werkende narrowcasting oplossing kan jouw school deze informatie aan de ouders en leerlingen aanbieden via verschillende schermen in het schoolgebouw. Door de inzet van een narrowcasting systeem publiceer je de belangrijke informatie altijd op de juiste plek en op het gewenste moment.
Lees meer over narrowcasting

Meer weten over audiovisuele oplossingen in het onderwijs?

Heb je vragen over audiovisuele oplossingen in het onderwijs? Of lijkt het je wat om eens hierover te sparren met een specialist in audiovisuele oplossingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact
Koen van der Meij

Salesmanager

Niet de oplossing gevonden die je zocht?