Direct contact?
Koen van der Meij
Neem contact op Koen van der Meij Salesmanager
Neem contact op

Als je leerlingen een meer audiovisuele en interactieve ervaring biedt, kun je het resultaat van lessen flink verhogen. Met touchscreens, camera’s, projectoren en virtual reality-oplossingen, open je een wereld aan mogelijkheden. Met hulp van de experts van de Rolf groep die al duizenden opstellingen hebben geleverd aan onderwijsorganisaties in heel Nederland, ben je zeker van het beste advies en een zorgeloze installatie. Wij zorgen dat apparatuur betrouwbaar werkt en geven je graag iets extra’s: met onze inspiratiesessies en trainingen halen je medewerkers het maximale uit hun devices, ook als ze er al langer mee werken.

Geen leerling en geen school is hetzelfde. Op de ene locatie wil je een verrijdbaar touchscreen, op de andere heb je liever een scherm aan de muur. Daarom kiezen wij niet voor één merk of een standaardaanpak, maar gaan we voor een bij jouw budget passend stappenplan. We kijken naar de ruimte, het formaat, hoe je oplossingen wilt inzetten, voor welk onderwijstype, voor welke groep en noem maar op. Ook hoe je beheer, regie en toegang tot screens organiseert, leggen we hierin vast.

 

Zo ziet onze persoonlijke werkwijze eruit

  • We beginnen met een gesprek over jouw wensen en brengen de huidige situatie tot in detail in beeld: ook de lengte van kabels en bevestigingsmaterialen doen er toe.
  • We komen met een advies en een implementatieplan.
  • Bij de installatie proberen we lessen zo min mogelijk te verstoren en leveren we alles gebruiksklaar op: we werken ook kabels weg, herstellen boorgaten en hanteren de stofzuiger.
  • Gebruikers maken we wegwijs met instructieflyers en -video’s.
  • Mochten er storingen zijn dan staat ons team voor je klaar om ze snel op te lossen, ook op locatie. Reactietijden leggen we vast in een SLA.
  • Je krijgt een vast contactpersoon, die jou proactief informeert over relevante ontwikkelingen in de markt.
  • We peilen regelmatig of gebruikers tevreden zijn en inspireren hen voortdurend, voor de beste onderwijskundige inzet van apparatuur. Als je wilt, kun je hier alvast inschrijven om de nieuwsbrief te ontvangen.
Ontdek onze oplossingen