Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

Technologie moet voor jou werken en niet andersom. Daarom introduceren we met trots onze HR tool, een sluitstuk in onze ICT-diensten dat de manier waarop je werkt, zal transformeren. Met de slimme tool synchroniseren we werknemersdata tussen jouw HR-pakket, Microsoft 365 en ParnasSys, waardoor administratieve processen eenvoudiger worden.

Door automatisering van jouw HR-proces bespaar je tijd en minimaliseer je fouten. Met onze HR tool voldoe je tevens aan de basismaatregel 4 van het Normenkader IBP en zorg je dat jouw Microsoft omgeving up to date blijft. Laat technologie het werk doen en hou grip op jouw accounts.

De voordelen van de HR tool

  • Juiste data: altijd up-to-date en correcte werknemersdata. Goede input is goed output. Van HR-pakket tot Microsoft en ParnasSys.
  • Veilig: automatische AVG- en IBP-conformiteit dankzij ingebouwde veiligheidschecks. Zo blijft jouw Microsoft omgeving schoon en veilig.
  • Snel: door automatisering hou je meer tijd over en voorkom je menselijke fouten.
  • Controle: naast het onboarden heb je ook volledige grip op het offboarden bij uitdiensttreding.

De stappen die de HR tool doorloopt voor de verwerking van jouw data, zijn tot in detail uitgedacht en getest door de beste ontwikkelaars in de markt. Over iedere mutatie en iedere controlestap is nagedacht. Omdat we weten wat belangrijk is voor onderwijsinstellingen: veilig gekoppelde data, die betrouwbaar, accuraat en actueel is.

Wat levert de HR tool jou op?

Door het automatiseren van herhalende taken verlaag je niet alleen de kans op fouten, maar bespaar je ook kostbare tijd en operationele kosten. Bovendien zorgt de HR tool ervoor dat gebruikers niet langer dan noodzakelijk toegang hebben, waarmee de veiligheid en privacy van gegevens worden gewaarborgd. Daarnaast voldoe je ook aan de basismaatregel 4 van het Normenkader op het gebied van rollen en rechten.

USP
Accountbeheer op orde
USP
Gemakkelijk en veilig
USP
Binnen 3 weken live

Veiligheid en privacy voorop

Omdat je werkt met gevoelige informatie zoals persoonsgegevens en contracten, hebben we onze HR tool ontworpen met veiligheid en privacy als absolute speerpunten. Vanaf de start is elke functie ontwikkeld om je maximale grip te geven op jouw accounts en koppelingen, zodat je zorgeloos je medewerkers kunt synchroniseren.

Laat ICT voor je werken en maak HR-processen efficiënter met onze HR tool. Grip op jouw accounts door slimme koppelingen. Synchroniseer jouw medewerkers met de Rolf groep HR Tool.

Kies voor excellente dienstverlening