Direct contact?
Tobias Voesenek
Neem contact op Tobias Voesenek Accountmanager KlasMastr
Neem contact op

Wie in de kinderopvang of het onderwijs werkt, is elke dag bezig met de ontwikkeling van kinderen. Je bereidt ze voor op de toekomst, waarbij je niet weet hoe die toekomst er straks uit zal zien. De veranderingen gaan zo snel, dat het belangrijk is dat je kinderen vooral leert om steeds méér te willen leren. Maar hoe zit dat met jou? Kom jij nog wel toe aan je eigen ontwikkeling?

Met KlasMastr is ‘een leven lang leren’ voor iedereen in de kinderopvang en het onderwijs haalbaar. Of je nu voor de klas, op de groep of op bestuurlijk niveau werkt. In het leerplatform KlasMastr vind je alle fysieke en online trainingen die passen bij jouw organisatie.

Binden van medewerkers

We zien dat het vinden en behouden van medewerkers steeds lastiger wordt. Ook geeft 59% van de Millennials aan de kans op groei en verder leren erg belangrijk te vinden. In het HR beleid wordt dit een steeds belangrijker aspect.

Samen met je persoonlijke KlasMastr adviseur stel je op basis van jullie behoefte en visie een aanbod op maat samen. Zo krijgen jullie precies de trainingen die jullie nodig hebben om je werk nog beter te doen en houdt je medewerkers gemotiveerd. Met ruim 350 fysieke trainingen van de Rolf groep en partners én de mogelijkheid om je eigen aanbod in KlasMastr te zetten krijg je altijd een aanbod op maat.

Eigenaarschap

Wie is er nu eigenlijk eigenaar van je persoonlijke ontwikkeling? Steeds meer organisaties denken hierover na. In KlasMastr kun je dié trainingen aanbieden die passen bij de visie en leerbehoeften van de organisatie, maar kun je dankzij de ruim 750 online trainingen ook aansluiten bij de individuele leerbehoefte van de medewerker. En niet alleen aan de leerbehoefte is gedacht, ook aan de leerstijl. Van e-learning, microlearning tot podcast, audioboek, kranten of zelfs complete leerlijnen. Online leer je precies waar en wanneer jij wilt. Je vindt alle trainingen overzichtelijk in jouw LeerRoutekaart, waar ook de mogelijkheid bestaat om medewerkers een eigen keuzebudget te geven én de gesprekken uit jullie gesprekkencyclus op te slaan. Wil je dat je medewerkers van elkaar leren? Met Kennis in Huis kunnen medewerkers elkaar vinden op het gebied van expertise en kan het uitwisselen van kennis beginnen.