Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

Om jouw data optimaal te beschermen, is een veilige back-up cruciaal. Wij ondersteunen je met een cloud-to-cloud back-up, waarmee je dagelijks een kopie van al jouw belangrijke data maakt. Denk aan je mailboxen, OneDrive, Sharepoint sites en Teams. De omvang van de data maakt niet uit, want je hebt onbeperkte opslagruimte. Daarnaast is ook de retentie van je bestanden onbeperkt. Dat houdt in dat je bestand specifiek versies kunt herstellen.

Een goede back-up is jouw beste mogelijkheid om te herstellen van veiligheidsincidenten, zoals een ransomware-aanval. Daarom is het belangrijk om een veilige back-up van jouw belangrijke data te maken. De standaardmogelijkheden van Microsoft 365 zijn niet voldoende om als back-up of hersteloptie te gebruiken.

Wij bieden een veilige cloud-to-cloud back-up

Met onze cloud-to-cloud back-up maken we dagelijks een reservekopie van al jouw cloud-data. Je kunt daarnaast altijd handmatig back-uppen. Net als de Microsoft-omgeving heeft deze reservekopie optimale bescherming, zoals tweestapsverificatie en toegang gebaseerd op jouw rol binnen de school. Zo is jouw back-up altijd veilig.

Daarnaast is de back-up ‘incremental’: dat betekent dat ongewijzigde bestanden blijven staan, en alleen nieuwe en gewijzigde bestanden worden bijgewerkt. Dit type back-up biedt de beste bescherming tegen ransomware.

Voordelen van een back-up

  • Cruciaal redmiddel bij een veiligheidsincident.
  • Dagelijkse én handmatige cloud-to-cloud back-up.
  • Optimale beveiliging van de back-up.

E-mail Threat Scan

Onze E-mail Threat Scan is een eerste stap in de bescherming van je omgeving. Deze vrijblijvende scan beoordeelt jouw e-mailboxen over de afgelopen 365 dagen, en brengt in kaart of er malafide e-mails aanwezig zijn. Deze e-mails worden gecategoriseerd, bijvoorbeeld op phishing, samen met acties die ondernomen kunnen worden. De uitkomsten van de scan zijn een goed startpunt om het security-beleid te bepalen.

Scan aanvragen

Zonder frustraties het nieuwe schooljaar in

De zomer is de perfecte gelegenheid om het schoolnetwerk te vernieuwen en zo optimaal voor te bereiden op het komende schooljaar. Zorg jij voor een veilige en betrouwbare verbinding voor alle gebruikers binnen je scholen? Profiteer dan van onze speciale Hardware Zomerdeals, waarmee jouw scholen kunnen genieten van de nieuwste technologieën tegen scherpe prijzen.

Bekijk de netwerk en security zomerdeals

Kies voor excellente dienstverlening