Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

Het is schadelijk en vervelend als gevoelige gegevens op straat liggen. Door de AVG-wetgeving is het extra belangrijk om jouw school te beschermen tegen een datalek. Een groot gedeelte van de bescherming zit hem in bewustwording bij medewerkers, maar wij bieden ook automatische bescherming om datalekken te voorkomen. Daarmee zorg je ervoor dat jouw medewerkers geen gevoelige informatie verzenden.

Dankzij geautomatiseerde bescherming tegen datalekken kun je een uitgaande mail – zowel de e-mailtekst als eventuele bijlagen – scannen op privacy-gevoelige informatie. Naast de standaardcheck kun je deze scan baseren op elementen binnen jouw school die een potentieel datalek zijn. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat BSN-nummers niet onversleuteld verstuurd mogen worden.

Dankzij deze vorm van uitgaande contentfiltering voorkom je een datalek, ongeacht de locatie of het apparaat.

Voordelen van datalek-bescherming

  • Geautomatiseerde bescherming tegen een datalek.
  • Een extra hulpmiddel om AVG-proof te zijn.
  • In te richten naar de behoeftes van jouw school.

E-mail Threat Scan

Onze E-mail Threat Scan is een eerste stap in de bescherming van je omgeving. Deze vrijblijvende scan beoordeelt jouw e-mailboxen over de afgelopen 365 dagen, en brengt in kaart of er malafide e-mails aanwezig zijn. Deze e-mails worden gecategoriseerd, bijvoorbeeld op phishing, samen met acties die ondernomen kunnen worden. De uitkomsten van de scan zijn een goed startpunt om het security-beleid te bepalen.

Scan aanvragen

Kies voor excellente dienstverlening