Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

In het onderwijs is bewustzijn rondom cybersecurity en dataprivacy onmisbaar. De digitale wereld biedt oneindig veel mogelijkheden, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom introduceren we een unieke en interactieve manier om onderwijsprofessionals zoals jij – leerkrachten, ICT-ers en staf – op de hoogte te brengen van deze belangrijke thema’s: de Cybersecurity Escape.

Een klaslokaal als escaperoom

Stel je voor: jij en je collega’s worden ‘opgesloten’ in een klaslokaal. Het doel? Ontsnappen! Maar er is een catch. De uitweg vind je niet door sleutels of codes, maar door je weg te banen door een reeks uitdagingen op het gebied van cybersecurity en dataprivacy. Door spellen en activiteiten word je geconfronteerd met afspraken, datalekken en privacy-kwesties. Een spannende en interactieve manier om het bewustzijn rondom deze thema’s te vergroten.

Wat kun je verwachten?

Deze 2,5 uur durende awareness training op locatie is speciaal ontwikkeld voor onderwijsprofessionals. In een sessie van maximaal 15 deelnemers (of meer, in overleg) duik je in onderwerpen zoals:

  • Cyberincidenten in Nederland: Leer over de realiteit en de gevolgen van cyberincidenten in ons land.
  • Datalek, en nu?: Ontdek wat je moet doen als je geconfronteerd wordt met een datalek.
  • Phishing: Leer echt van nep te onderscheiden met praktijkvoorbeelden over phishing e-mails.
  • Sterke wachtwoorden: Krijg inzicht in het belang van sterke wachtwoorden en hoe je deze kunt creëren.
  • Omgaan met privacygevoelige gegevens: Verhoog je bewustzijn over hoe je zorgvuldig omgaat met gevoelige informatie.
  • Normenkader IBP: Maak kennis met de belangrijkste normen voor informatiebeveiliging en privacy in het onderwijs.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor alle onderwijsprofessionals die meer willen leren over cybersecurity en dataprivacy. Het is een must voor iedereen die werkt met digitale informatie en de veiligheid van leerlingen en collega’s serieus neemt.

Wat kost de training?

Voor een groep van maximaal 20 deelnemers bedragen de kosten €875,-, vrijgesteld van BTW. Grotere groepen en maatwerkoplossingen zijn mogelijk in overleg.

Kies voor excellente dienstverlening