Direct contact?
Paul van Vliet
Neem contact op Paul van Vliet Key accountmanager
Neem contact op

Als pedagogisch medewerker of leerkracht in de onderbouw weet je: themahoeken zijn ultieme speel- en leerplekken voor jonge kinderen. Daarom is het belangrijk om een speel- en leeromgeving te creëren die kinderen uitdaagt om over een bepaald onderwerp – bijvoorbeeld bouwen, verzorgen, boodschappen doen of eten en drinken –  te leren. Met behulp van ons interieuradvies voor kinderopvang helpen we je graag een handje.

Ontdek hoe we dat mogelijk maken

Whitepaper Zeven pijlers voor de fysieke speel-en leeromgeving van morgen

Een goede speel- en leeromgeving levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingsmogelijkheden van kinderen. In de whitepaper gaan inrichtingsadviseurs André Veldhuizen van Eromes Marko en Paul van Vliet van de Rolf groep in op zeven pijlers voor deze omgeving die uit een onderzoek met de opleiding facility management naar voren zijn gekomen.

De whitepaper en checklist zijn ontwikkeld in samenwerking met EromesMarko, een Nederlandse producent die innovatief, duurzaam en betrokken is. Eromes Marko is al jaren een samenwerkingspartner van de Rolf groep op het gebied van inrichtingsoplossingen voor de opvang van en het onderwijs aan kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Whitepaper inrichting KO

Wil jij de speel- en leeromgeving van kinderen doorslaggevend verbeteren? Vraag dan nu gratis deze whitepaper aan met 7 specifieke pijlers om vandaag nog te starten met een nieuwe aanpak. Inclusief handige checklist om de bestaande situatie van jouw locatie te waarderen.

Vraag de whitepaper aan