NULL

Interieuradvies kinderopvang

Creëer een rijke speel- en leeromgeving voor het jonge kind

Direct contact

Paul van Vliet

Key accountmanager

Speelboot

Als pedagogisch medewerker of leerkracht in de onderbouw weet je: themahoeken zijn ultieme speel- en leerplekken voor jonge kinderen. Daarom is het belangrijk om een speel- en leeromgeving te creëren die kinderen uitdaagt om over een bepaald onderwerp – bijvoorbeeld bouwen, verzorgen, boodschappen doen of eten en drinken –  te leren. Met behulp van ons interieuradvies helpen we je graag een handje. 

Interieuradvies techniekhoek

Technologie is een belangrijk thema in de huidige maatschappij. Door kinderen hier op jonge leeftijd al mee in aanraking te brengen raken ze er aan gewend en leren ze er makkelijker mee om te gaan. Door van de techniekhoek een prikkelende speel- en leeromgeving te maken, gaat dit bijna vanzelf. Maar hoe zet je dit precies op? En welke materialen passen bij welke leeftijden? Wij helpen mee bij het ontwerpen van een inspirerende techniekhoek.
Lees meer over interieuradvies techniekhoek

Interieuradvies huishoek

De huishoek is een belangrijke ruimte in de ontwikkeling van jonge kinderen. Hier leren ze alledaagse situaties uit het dagelijks leven herkennen en gaan ze aan de slag met huishoudelijke taken, zoals boodschappen doen of tafel dekken. Door een hedendaagse huishoek te creëren leggen jonge kinderen de link met hun eigen thuissituatie. Dit zorgt voor herkenning en stimuleert de ontwikkeling. Wij denken graag met je mee over het creëren van een herkenbare en duurzame huishoek.
Lees meer over interieuradvies huishoek

Meer weten over ons interieuradvies?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons interieuradvies? Onze professionals staan voor je klaar!

Direct contact
Paul van Vliet

Key accountmanager

Niet de oplossing gevonden die je gezocht?