Direct contact?
Yvonne Hofman
Neem contact op Yvonne Hofman Accountmanager
Neem contact op

Verkeersles is erg belangrijk. We willen dat ieder kind veilig deel kan nemen in het verkeer. Bijvoorbeeld door veilig (alleen) naar school te fietsen, maar ook tijdens het buitenspelen. Hiervoor is het belangrijk dat kinderen zich bewust worden van de gevaren en verkeersregels. Door hier op school aandacht aan te geven, aan de hand van een verkeersles, zorg je voor meer veiligheid in het verkeer. 

 

Verkeersles – overzicht verkeersmethodes

  • Wijzer! Verkeer – Noordhoff
  • Let’s go – Malmberg
Bekijk alle verkeersmethodes

Verkeersles met deze verkeermethodes

Let’s go - Malmberg

De verkeersmethode Let’s go is een samenwerking tussen Malmberg en de ANWB. Op een interactieve manier leren leerlingen hoe ze veilig kunnen deelnemen aan het verkeer. Door gebruik te maken van onder andere Google Streetview kunnen leerlingen op een veilige manier oefenen met levensechte verkeerssituaties.

Bekijk Let’s go

Wijzer! Verkeer - Noordhoff

In de verkeersmethode van Noordhoff leren leerlingen zelfstandig en veilig deel te nemen aan het verkeer. Hierbij staat de belevingswereld van leerlingen centraal en worden verkeerssituaties uit de eigen buurt gebruikt. De lesmethode bevat filmpjes, animaties en interactieve opdrachten.

Bekijk Wijzer! Verkeer

Haal het maximale uit jouw nieuwe methode!

Hoe zorg je ervoor dat jullie nieuwe methode daadwerkelijk zorgt voor een verbetering van het onderwijs? Om dit te realiseren moeten de teamleden niet alleen de inhoud en de didactiek van de methode kennen, maar ook de vaardigheden hebben om deze didactiek te vertalen naar hun eigen klas. Met onze – door erkende onderwijsadviseurs begeleide – methode implementatietrainingen haal je het maximale uit jouw nieuwe methode.

Naar implementatiebegeleiding