Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

Tweestapsverificatie (of multifactor-authenticatie) is een slot op de voordeur van de IT-omgeving. Jouw medewerkers moeten twee keer inloggen: in eerste instantie met een wachtwoord, in tweede instantie met een toegangscode via app of telefoon. Deze oplossing is een minimumvereiste om jouw school te beschermen tegen online dreigingen. Wij implementeren multifactor-authenticatie voor jouw school.

Door tweestapsverificatie in te stellen, moet elke gebruiker in twee stappen inloggen. Om de gebruiksvriendelijkheid te bewaren zijn er wel uitzonderingen. Zo kunnen we instellen dat medewerkers op veilige locaties (bijvoorbeeld op school) geen tweestapsverificatie hoeven te gebruiken. 99% van de inbraakpogingen vindt immers online plaats – niet vanuit het fysieke schoolgebouw.

Voordelen van tweestapsverificatie

  • Een slot op de voordeur van jouw IT-omgeving.
  • Altijd in twee stappen inloggen, ongeacht locatie of tijdstip.
  • Stel uitzonderingen in op veilige locaties, voor gebruiksvriendelijkheid.

E-mail Threat Scan

Onze E-mail Threat Scan is een eerste stap in de bescherming van je omgeving. Deze vrijblijvende scan beoordeelt jouw e-mailboxen over de afgelopen 365 dagen, en brengt in kaart of er malafide e-mails aanwezig zijn. Deze e-mails worden gecategoriseerd, bijvoorbeeld op phishing, samen met acties die ondernomen kunnen worden. De uitkomsten van de scan zijn een goed startpunt om het security-beleid te bepalen.

Scan aanvragen

Kies voor excellente dienstverlening