Direct contact?
Micha van Ravenswaay
Neem contact op Micha van Ravenswaay Sales consultant
Neem contact op

Als leerlingen een apparaat in de klas gebruiken, wil je ze als leerkracht natuurlijk helpen om de juiste stappen te zetten en stuur je waar nodig bij, zodat iedereen optimaal presteert. Via het klassenmanagementin ZuluConnect zie je precies waar individuele leerlingen of groepen mee bezig zijn. Jij hebt de regie.

Klassenmanagement biedt extra veiligheid doordat je met één druk op de knop de tabbladen kunt blokkeren. Je kunt ook een bericht sturen om ze terug te laten komen naar de klas, of te zeggen dat de leerling goed op weg is.

Voordelen van klassenmanagement:

  • Je ziet exact hoe iemand leert en kunt stap voor stap nagaan welke sites een leerling heeft bezocht via de browsergeschiedenis. Zijn bezochte pagina’s betrouwbaar?
  • Is bijsturing nodig? Via de berichtenmodule geef je iemand gemakkelijk een compliment of een persoonlijke toelichting op zijn digitale werk.
  • Zet leerlingen eenvoudig vast in een website om een toets af te nemen.

Gratis demo

Ben je nieuwsgierig naar ZuluConnect en wil je weten of het platform iets is voor jouw school? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Wij komen graag naar je toe om uit te leggen hoe ons platform werkt. Videobellen is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met jouw sales consultant ICT of bel met onze infodesk op 088-4101020.

Kies voor excellente dienstverlening