Direct contact?
Micha van Ravenswaay
Neem contact op Micha van Ravenswaay Sales consultant
Neem contact op

ZuluConnect werkt intuïtief en is daardoor snel in gebruik te nemen. Toch kan er altijd behoefte zijn aan meer uitleg over de functionaliteiten. Daarom bieden we trainingen aan waarmee gebruikers het maximale uit het platform halen.

Een training leert nieuwe gebruikers om te gaan met alle mogelijkheden van ZuluConnect. Na afloop kan iedereen direct aan de slag.

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor trainingen in digitale geletterdheid? Een actuele post HBO-opleiding die we afstemmen op wat past bij jouw school. Na een jaar kun jij leerlingen als geen ander voorbereiden op hun toekomstige rol in een steeds verder digitaliserende maatschappij. Het bijbrengen van ICT-basisvaardigheden is een belangrijk onderdeel van het lesprogramma, zodat kinderen computers kunnen bedienen en begrijpen. Ook Mediawijsheid komt aan de orde: hoe leer je kinderen bewust en verstandig omgaan met zaken als nepnieuws en internetcriminaliteit?

Wij reiken je alle inspiratie, kennis en vooral toepassingen aan gerichte op jouw schoolsituatie die je nodig hebt om te excelleren.

Kies voor excellente dienstverlening