Direct contact?
Micha van Ravenswaay
Neem contact op Micha van Ravenswaay Sales consultant
Neem contact op

Cloudoplossingen voegen enorm veel waarde toe in het onderwijs. Een groot voordeel van werken in de Cloud is namelijk dat apparaten niet meer fysiek op school hoeven te zijn om ze te beheren of om toegang te krijgen tot de documenten die je nodig hebt voor je les. Zo kun je dus voortaan plaats onafhankelijk werken en ook beheren!

Wat is werken in de Cloud?

Werken in de Cloud kun je zien als werken met een enorme digitale gereedschapskist. Deze gereedschapskist is gevuld met allerlei online tools die je helpen bij het geven en volgen van lessen, het verwerken van gegevens, het schrijven van teksten en nog veel meer. De gereedschapskist bevat de belangrijkste elementen die je dagelijks nodig hebt om productief te kunnen werken.   

Zorgeloos werken 

De Rolf groep maakt het werken in de cloud echt zorgeloos. In één zin: Wij laten ICT voor jou werken!  

Cloudwerken begint bij jou, bij de gebruiker. Met één keer inloggen, zonder server, op het apparaat van jouw keuze – al je werk en inhoud binnen handbereik, overal, altijd, individueel of in groepsverband. En natuurlijk altijd veilig. Met de meest moderne en betrouwbare infrastructuur, begeleiding en training en bovenal, met professionele support. Wij helpen met onze Zorgeloos in de Cloud oplossing het primair onderwijs en kinderopvang elke dag, zodat jij je kunt focussen op waar het allemaal om draait: Het beste uit iedere leerling halen. 

Werken in de cloud kan met Microsoft 365 en met Google Workspace. Beide pakketten zijn volledig online beschikbaar en daarom beide uitwisselbaar op Chromebooks of Windows-apparaten: Microsoft 365 op Chromebooks of Google Workspace op Windows-apparaten is dus gewoon mogelijk. Jouw onderwijs, doelstellingen en wensen bepalen welke apparaten, software en leermethoden je gaat gebruiken. 

We helpen je hiervoor graag bij het maken van de juiste keuze die past bij jouw onderwijsproces.

Ontdek hoe we dat mogelijk maken

Kies voor excellente dienstverlening