NULL

Inrichting en meubilair

Wij helpen je met de (re)styling

Direct contact

Paul van Vliet

Key accountmanager

Wist je dat kleuren, materialen, meubelen, verlichting en een goede indeling je onderwijs- en pedagogische visie kunnen versterken? Hierin denken we graag met je mee. Samen creëren we een aantrekkelijke binnen- en buitenruimte die opvallend goed bij de identiteit van je school of kinderopvangorganisatie past. En die absoluut de WOW-factor heeft!

Interieuradvies kinderopvang

Pedagogische medewerkers en leerkrachten in de onderbouw weten hoe belangrijk themahoeken zijn voor jonge kinderen. Het zijn de ultieme speel- en leerplekken. Daarom is het van belang om een speel- en leeromgeving te creëren die kinderen uitdaagt.
Lees meer over interieuradvies kinderopvang

Meubilair op maat

Naast het standaard-meubilair wat we maken zoals onze banken, tafels en kasten is het mogelijk om maatwerk te leveren. Dat betekent dat we elke maat bank, kast, tafel of aankleedtafel voor je kunnen maken. Zo kun je het interieur helemaal naar wens aanpassen.
Lees meer over meubilair op maat

Buiteninrichting

Buitenspelen is belangrijk voor de gezondheid en de ontwikkeling van kinderen. Het zorgt voor een goede portie beweging, ze ontwikkelen de grove motoriek en het heeft een positief effect op het concentratievermogen. Kortom, buitenspelen moeten we stimuleren. Hier hoort een speelplek bij die kinderen uitnodigt en uitdaagt, maar toch veilig en functioneel is. Samen met onze partner VrienDD denken we graag mee over een duurzame buiteninrichting.
Lees meer over buiteninrichting

Meer weten over inrichting en meubilair?

Wil je meer weten over inrichting en meubilair? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Direct contact
Paul van Vliet

Key accountmanager

Niet de oplossing gevonden die je zocht?