Direct contact?
Laura Vink
Neem contact op Laura Vink Sales consultant
Neem contact op

Het maakt niet uit hoe groot jouw school of budget is. Google beschikt over gebruiksvriendelijke en betaalbare tools om leerlingen overal, op elk moment en op elk apparaat bij het onderwijs te betrekken. Wij helpen je graag om er als school alles uit te halen wat erin zit. 

Over Google binnen het onderwijs

Een school heeft een grote invloed op de toekomst van een kind. Met het gebruik van Google Chromebooks en de tools van Google for Education kunnen leerkrachten hun leerlingen perfect op de toekomst voorbereiden. Leerlingen leren digitale vaardigheden aan en ontdekken nieuwe, interessante manieren van werken. Met het grote aantal apps, activiteiten, lesplannen en tools voor digitale vaardigheden biedt Google hiermee een complete oplossing om het leerproces op jouw school te bevorderen.  

Google Workspace for Education 

Dankzij Google for Education kunnen leerkrachten de leerervaring van hun leerlingen meer personaliseren in minder tijd. Leerlingen leren problemen op te lossen en krijgen andere vaardigheden die ze in de toekomst nodig zullen hebben in hun carrière. Ook bevat Google for Education toegankelijkheidsfuncties waarmee elke leerling het beste uit zichzelf kan halen. 

Beheer van Chromebooks 

Google for Education-producten zijn eenvoudig te implementeren, te gebruiken en te beheren. Met slechts enkele muisklikken kunnen ICT’ers nieuwe apparaten instellen en beheren voor alle apparaten, op de hele school. Geautomatiseerd en in de cloud beheer zorgt dat alle processen op de verschillende apparaten hetzelfde werken en dat gebruikers ook altijd up-to-date zijn.  

Chromebooks: Betaalbaar, met ingebouwde beveiliging 

Met betaalbare Chromebooks krijgen steeds meer leerlingen toegang tot digitaal lesmateriaal. Met 24 uur per dag, 7 dagen per week support en een meerlaagse beveiliging zijn de gegevens van jullie leerlingen altijd veilig. Google biedt daarnaast de gratis tools Google Workspace en Google Classroom.