Direct contact?
Paul van Vliet
Neem contact op Paul van Vliet Key accountmanager
Neem contact op

Naast het standaardmeubilair wat we maken zoals onze banken, tafels en kasten is het mogelijk om maatwerk te leveren. Dat betekent dat we elke maat bank, kast, tafel of aankleedtafel voor je kunnen maken. Want soms wil je toch liever dat een aankleedtafel over de hele lengte van de verschoonruimte komt of dat een tafel net even iets langer is, zodat je de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benut en alles volledig naar wens is. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat je net even wat blijer wordt van de gekozen bank, kast, tafel, aankleedtafel of de totale inrichting. Benieuwd hoe wij dat voor je aanpakken? Lees dan snel verder!

Samen bepalen we het interieur

Wanneer we het interieur en de inrichting gaan bepalen, doen we dat altijd samen met jou. Dit doen we altijd gestructureerd, aan de hand van een stappenplan:

1. Samen brengen we de wensen in kaart

Tijdens de startfase bepalen we samen met jou welke wensen en eisen er komen kijken bij de inrichting. Als een ruimte ‘s ochtends gebruikt wordt voor de peuteropvang en ‘s middags voor de BSO, adviseren we bijvoorbeeld om tafels te plaatsen die in hoogte verstelbaar zijn. Op die manier kijken we samen naar de ideale inrichting!

2. Opstellen van een voorstel

Na het in kaart brengen van de wensen, wordt er een voorstel gemaakt en besproken. Indien gewenst wordt er een schets gemaakt van de inrichting, waardoor je een goed beeld hebt van het meubilair dat aansluit op de vooraf vastgestelde wensen.

3. Starten van de productie

Als er een akkoord is op het voorstel, wordt de productie van het meubilair gestart. Afhankelijk van de hoeveelheid meubilair en in te richten ruimtes, zal er een datum bepaald worden waarin het meubilair geleverd en geplaatst kan worden.

4. Plaatsing van het meubilair

Als de productie van het gewenste meubilair klaar is, komen wij de plaatsing en inrichting verzorgen. Onze monteurs plaatsen alles op de gewenste, afgesproken plek neer en zorgen ervoor dat al het verpakkingsmateriaal en overig afval opgeruimd wordt. Zo kun je altijd direct gebruik maken van het nieuwe meubilair!

Wat zijn de mogelijkheden?

Als er tijdens het bepalen van de wensen naar voren komt dat meubilair op maat de beste oplossing biedt, dan is er vrijwel alles mogelijk! We kunnen standaard meubilair in maat aanpassen, maar ook volledig nieuw meubilair maken. Het is zelfs mogelijk om een eigen, unieke meubilairlijn te ontwikkelen en te produceren. Zo kun je alles precies naar wens en stijl aan laten passen, waardoor de uitstraling van je interieur in lijn is met het imago van je instelling!