bool(false)

Hardware en Audiovisueel

Versterk het onderwijs met digitale technologie

Direct contact?

Stefan Nagtegaal
Stefan Nagtegaal

Indoor Accountmanager

hardware in het onderwijs

ICT is niet meer weg te denken in het onderwijs. Kinderen leren op jonge leeftijd al spelenderwijs om te gaan met devices zoals bijvoorbeeld de iPad. Op school gaat dit nog een stapje verder en wordt er naast de iPad ook gewerkt op laptops of chromebooks. Digitale leermiddelen zijn dan ook enorm belangrijk en bieden jou de ondersteuning die nodig is voor de lessen op jouw school. De hardware en audiovisuele specialisten van de Rolf groep hebben een sterk hart voor leren. Wij helpen je daarom graag bij het optimaal inzetten van de ICT op jouw school zodat dit perfect past binnen de visie en werkwijze van jouw school!  

Devices in het onderwijs

Het mobiele device staat in het rijtje onmisbare attributen voor elke moderne leerling. In het onderwijs geeft een device een leerling namelijk toegang tot digitale leermiddelen. De meest gangbare mobiele devices voor het onderwijs zijn iPads, Chromebooks en Windows laptops. Samen met jou kijken we naar welke devices het beste aansluiten bij jouw onderwijsvisie.
Lees meer over devices in het onderwijs

Audiovisuele oplossingen in het onderwijs

Het touchscreen of digibord is een van de belangrijkste apparaten in de klas. Met interactieve en tot de verbeelding sprekende presentaties houden de leerkrachten de aandacht en motivatie van leerlingen langer vast.
  • Hoe gebruik je het touchscreen in de klas?
  • Wat kun je precies met een ingebouwde android of pc, en wat is het verschil?
  • Wil je je smartphone, iPad of laptop kunnen aansluiten?
  • Welke touch technieken zijn er beschikbaar en wat zijn de verschillen?
  • Maakt het uit of de leerlingen allemaal een eigen device hebben?
Lees meer over audiovisuele oplossingen in het onderwijs

Trainingen en support

Het kan natuurlijk voorkomen dat je te maken hebt met een storing of dat je ergens hulp bij nodig hebt. Daarom staan we met support-vragen altijd voor je klaar. Vind je het prettig om zelf veel voorkomende storingen te verhelpen? Speciaal voor conciërges, ICT’ers en leerkrachten met een technische belangstelling bieden wij ook technische trainingen aan.
Contact support

Meer weten over hardware en audiovisuele oplossingen voor het onderwijs?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met hardware en audiovisuele oplossingen? Wij adviseren je graag. Kom kijken in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Samen met jou brengen we alle wensen en voorwaarden van je school in kaart. Pas dan bedenken we welke toekomstbestendige oplossingen het beste bij jullie onderwijsvisie past.

Direct contact
Stefan Nagtegaal
Stefan Nagtegaal

Indoor Accountmanager

Niet de oplossing gevonden die je zocht?

Kijk gerust eens verder tussen ons aanbod.