Direct contact?
Wim Tuin
Neem contact op Wim Tuin Sales consultant
Neem contact op

De wereld verandert sneller dan ooit – en zo ook de vaardigheden die leerlingen tegen de tijd dat zij afstuderen nodig hebben om goed voorbereid te zijn. Met betaalbare, makkelijk te beheren technologie waarmee de lestijd optimaal wordt besteed, houd je als leerkracht meer tijd over voor persoonlijke aandacht. Met de betaalbare en veilige apparaten van Microsoft richt je inclusieve onderwijs omgevingen in voor de leerlingen van morgen.

Gratis aan de slag met Microsoft Office 365 

Microsoft 365 is vertrouwd voor velen en biedt veel mogelijkheden om altijd en overal te kunnen (samen) werken. Met bekende programma’s zoals Word, OneNote en Powerpoint. Microsoft 365 is gratis voor het primair onderwijs en biedt voor elke leerkracht de juiste tools om lessen voor te bereiden, te verdelen onder leerlingen en om eenvoudig weer op te halen. Vergeet daarnaast Microsoft Teams niet. Ideaal om online les te geven als dit nodig is of om met leerlingen, collega’s of ouders contact te houden.  

Leren met de nieuwe Windows 11

Microsoft heeft Windows opnieuw ontworpen voor een nieuw tijdperk van digitaal leren. Hiermee helpt Microsoft leerkrachten om het volledige potentieel van elke leerling te ontsluiten. Door leerlingen krachtige hulpmiddelen te geven om te leren, samen te werken en kennis te creëren in een veilige en vertrouwde omgeving.  

Microsoft 365

Microsoft 365 (de nieuwe naam voor Microsoft Office 365) heeft voor bijna alles een eenvoudige oplossing. Het nieuwe Microsoft 365 biedt leerkrachten de mogelijkheid creativiteit tot bloei te laten komen, teamwork te bevorderen en een eenvoudige, veilige ervaring te verzorgen – allemaal met één eenvoudige, betaalbare oplossing die speciaal voor het onderwijs is ontwikkeld. Schaf je Microsoft 365 aan voor de leerkrachten en onderwijsmedewerkers op jouw school, dan krijgen alle leerlingen gratis toegang.  

Veilige en betaalbare onderwijs apparaten 

Microsoft staat klaar met betaalbare en veilige devices en effectieve onderwijshulpmiddelen zodat scholen inclusieve onderwijs omgevingen kunnen inrichten, waarin leerlingen kunnen leren en werken waar en wanneer ze maar willen.