NULL

ICT-diensten

Laat ICT werken voor jouw school!

Direct contact

Roderik van Hoff

Manager Sales ICT

Touchscreens

Bij het goed faciliteren en organiseren van ICT in het onderwijs en de kinderopvang komt veel kijken. Denk aan het beheren van je netwerk, verbindingen tussen apparaten of het beheer van de inlog en toegang van medewerker accounts. Maar hoe kun je dit nu allemaal slim organiseren? Heb je zelf wel voldoende tijd hiervoor? Is er ondersteuning op jouw school gewenst? Onze deskundige ICT specialisten denken van A tot Z met je mee over de ICT op jouw school. Hierdoor kun je probleemloos werken in een online en veilige omgeving die aansluit bij de behoeften van je school en jouw onderwijsvisie.

ICT in de klas

ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Maar hoe krijg je dit goed geregeld? En zijn leerkrachten wel digitaal geletterd genoeg om hier optimaal gebruik van te maken? Wij zorgen ervoor dat je ICT makkelijk en betrouwbaar kunt inzetten in jouw klas. Met uiteraard handige tools en tricks, zodat ICT je ontzorgd in plaats van dat het je energie kost. Benieuwd hoe we dat doen?
Lees meer over ICT in de klas

Werken in de Cloud

Werken in de Cloud is tegenwoordig op veel scholen vanzelfsprekend. Cloudwerken betekent dat apparaten niet meer op locatie aanwezig hoeven te zijn om bestanden en instellingen te beheren. Daarnaast stimuleert cloudwerken de samenwerking tussen leerlingen en leerkrachten, zonder dat ze zich automatisch in dezelfde ruimte bevinden. De programma’s Microsoft 365 en Google Workspace zijn hiervoor ideaal. Meer weten over het belang van cloudwerken?
Lees meer over werken in de Cloud

ICT-beheer

Het beheren van alle ICT is een enorme klus. Van apparaat tot gebruiker tot netwerk tot aan randapparatuur. Hoe handig zou het zijn als je dit efficiënt kunt organiseren. Daar hebben wij iets slims op bedacht, zodat je niet meer onnodig veel tijd kwijt ben met het beheren van de ICT op jouw school. Ben je benieuwd naar onze oplossingen?
Lees meer over ICT-beheer

Meer weten over ICT-diensten?

Wil je graag meer weten over de verschillende ICT diensten die wij aanbieden aan het onderwijs? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Direct contact
Roderik van Hoff

Manager Sales ICT

Niet de oplossing gevonden die je zocht?