Direct contact?
Micha van Ravenswaay
Neem contact op Micha van Ravenswaay Sales consultant
Neem contact op

Bevorder creativiteit en stimuleer samenwerken via een eenvoudige en veilige online omgeving. Dit kan met Microsoft 365. Van samenwerken tot klassikale hulpmiddelen en veiligheid. Microsoft 365 biedt het allemaal. Wij zetten de voordelen van Microsoft 365 voor je op een rij.

Samenwerken

Samenwerken is een belangrijke stap in de sociale ontwikkeling van kinderen. Dit hoeft niet alleen maar fysiek, maar kan tegenwoordig ook heel goed digitaal. Via Microsoft Teams sta je veilig en makkelijk in verbinding met elkaar, ook als je niet allemaal tegelijk in de klas kunt zijn. Daarnaast biedt Microsoft verschillende tools om online in real-time samen te schrijven, te werken en te delen.  

Ook leerkrachten kunnen met Microsoft 365 eenvoudig samenwerken. Dankzij de koppeling met ZuluConnect kunnen ze zelf lessen voorbereiden en delen met elkaar. Dit scheelt tijd en stimuleert samenwerking, wat natuurlijk weer goed is voor de kwaliteit van jullie onderwijs.  

Bevorder creativiteit

Creativiteit en probleemoplossend vermogen kan gestimuleerd worden met verschillende apps die beschikbaar zijn voor Microsoft 365. Hiermee ontwikkel je het onafhankelijk werken van leerlingen met intelligente hulpmiddelen.

Bied een gebruiksvriendelijke, veilige omgeving

Werken met Microsoft 365 is gericht op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. De software is gebruiksvriendelijk voor zowel leerlingen als leerkracht. En de veiligheid wordt gegarandeerd met een intelligente beveiliging zodat jouw identiteit en gegevens altijd beschermd worden. 

Maakt het beheer van Office 365 eenvoudig met AdminDroid

AdminDroid LogoZorgen dat geen enkele gebeurtenis onopgemerkt blijft? Met AdminDroid beheer en beveilig je jouw schoolorganisatie beter én heb je goed zicht op alle gebeurtenissen.

Leer meer over AdminDroid

Kies voor excellente dienstverlening