Direct contact?
Koen van der Meij
Neem contact op Koen van der Meij Salesmanager
Neem contact op

Naast de touchscreen en het digibord kun je nog een stapje verder gaan met beeld, geluid en interactie. Projectie is hiervoor een mooie oplossing. Met projectie kun je op grotere schermen content delen en presenteren. Dit kan zowel in de klas als aanvulling op het touchscreen of digibord als ook in de grotere ruimten op jouw school zoals de aula of auditorium. Projectoren worden steeds duurzamer en zijn daarmee een voordelige optie geworden. Er bestaan verschillende soorten projectie oplossingen. Als specialist in audiovisuele oplossingen laten we je graag kennismaken met de mogelijkheden van projectie voor jouw school.

Voordelen projectie oplossingen

  • Perfecte leesbaarheid door groot formaat schermen: Een groter schermformaat betekent betere zichtbaarheid en leesbaarheid helemaal tot achter in het klaslokaal. De ervaring leert namelijk dat niet alle leerlingen het scherm goed en scherp kunnen zien.
  • Geen reflectie, dode hoeken en minder vermoeiend voor je ogen: Met projectieschermen heb je geen last van hinderlijk reflecteren. Omdat je het scherm ook kunt gebruiken bij veel daglicht, is het kijken naar het scherm minder vermoeiend voor de leerlingen.
  • Probleemloos interactie presenteren: Door middel van een eenvoudige bediening en functies zoals een whiteboard, aantekeningen en een interactieve pen.
  • Optimale connectiviteit: PC’s, laptops of andere apparaten kun je eenvoudig verbinden via meerdere HDMI ingangen. Tevens schakel je snel tussen de apparaten.
  • Hoge betrokkenheid: Met interactieve pennen kun je ook op een projectiescherm schrijven, tekenen en opmerkingen toevoegen. Zo krijg je een nieuwe dimensie op het projectiescherm.
  • Eenvoudig delen van content: Met bijvoorbeeld een multi-pc-functie kunnen alle leerlingen connectie maken met het projectiescherm en zo eenvoudig hun werk delen. De leerkracht blijft moderator en houdt hiermee de controle.