Direct contact?
Koen van der Meij
Neem contact op Koen van der Meij Salesmanager
Neem contact op

Wil je jouw boodschap op een professionele manier delen met publiek in een grote ruimte zoals een aula of gymzaal, dan kan dit bijvoorbeeld met een projector. Maar ook geluid, microfoons en bedieningsgemak zijn belangrijk om jouw verhaal goed te ondersteunen tijdens bijvoorbeeld een ouderavond. Goede beeld- en geluidskwaliteit, helpt je om grote groepen effectief te informeren.

Een AV-oplossing met groot beeld is een uitkomst als een groot scherm of whiteboard niet toereikend is om iedereen te bereiken. In klaslokalen is projectie een kostenbesparend alternatief voor een digibord. Een led-projector bijvoorbeeld, is niet alleen extra zuinig in verbruik, maar heeft ook een enorm lange levensduur.

Onze aanpak

De ervaren experts van de Rolf groep weten hoe jij projectoren het best kunt gebruiken. Samen gaan we voor een complete, stapsgewijze aanpak en optimaal resultaat:

  • Zorgeloze installatie: wij leveren producten gebruiksklaar op met zo min mogelijk verstoring van lessen.
  • Doordat we apparatuur en bevestigingsmaterialen leveren van vooraanstaande fabrikanten, ben je zeker van gebruiksgemak en betrouwbare werking.

Voordelen van projectoren:

  • Geschikt voor vertoning van content op een groot oppervlak.
  • Optimale connectiviteit: verbind eenvoudig pc’s, laptops en andere apparaten om content te delen.
  • Ook als leerlingen via het projectiescherm werk laten zien, blijft de leraar als moderator ‘in control’.
  • Energiezuinig, lange levensduur.