bool(false)

Devices voor het onderwijs

Digitale technologie is onmisbaar

Direct contact?

Mark van Ooijen
Mark van Ooijen

Indoor accountmanager AV en Hardware

Ipad in de klas

Het mobiele device staat in het rijtje onmisbare attributen voor elke moderne leerling. In het digitale onderwijs geeft een device elke leerling namelijk toegang tot digitale leermiddelen. De meest gangbare mobiele devices in het onderwijs zijn Apple iPads, Google Chromebooks en Windows 10 laptops. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste devices die passen bij jouw onderwijsvisie!

Google in het onderwijs

Onderwijs is van grote invloed op de toekomst van een kind. Met Google Chromebooks en de tools van Google for Education kunnen leerkrachten hun leerlingen op de toekomst voorbereiden door ze de juiste vaardigheden aan te leren of nieuwe manieren van werken.
Lees meer over Google in het onderwijs

Apple in het onderwijs

Elk kind is creatief. Dit is ons uitgangspunt en we hebben hierin een goede match gevonden met Apple: Apple heeft namelijk als doelstelling om creativiteit in het digitale onderwijs (terug) te brengen. Als gecertificeerd Apple education specialist leveren wij hierin een belangrijke bijdrage binnen het onderwijs.
Lees meer over Apple in het onderwijs

Microsoft in het onderwijs

Microsoft heeft Windows opnieuw ontworpen voor een nieuw tijdperk van digitaal leren. Dit helpt leerkrachten het volledige potentieel van elke leerling te ontsluiten, door ze krachtige hulpmiddelen te geven om te leren, samen te werken en kennis te creëren in een veilige en vertrouwde omgeving.
Lees meer over Microsoft in het onderwijs

Ons aanbod devices

In onze webshop vind je een overzicht van ons assortiment hardware devices. Dit loopt uiteen van laptops tot chromebooks, iPads tot Macbooks en camera's voor online vergaderen tot het lesgeven aan leerlingen, leerkrachten en overig onderwijspersoneel. Wil je advies op maat, neem dan contact op met onze sales binnendienst via het onderstaande contactformulier.
Bekijk het aanbod in de webshop

Hardware accesoires

De Rolf groep heeft een breed aanbod aan accessoires samengesteld die een ondersteunende functie hebben in ons hardware assortiment. De accessoires sluiten naadloos aan bij de behoefte van leerlingen in de klas en maken het werk van leerkrachten en overige medewerkers op school makkelijker. Daarnaast hebben we een ‘hart voor leren’ accessoire-lijn ontwikkeld speciaal voor het onderwijs. Deze lijn bevat producten zoals de Cube (een opbergbox en een lader voor Chromebooks), tassen, laptopkarren, headphones en nog veel meer.
Bekijk het aanbod hardware accessoires in de webshop

Meer weten over devices voor in het onderwijs?

Wil je meer weten over welke devices er allemaal zijn en welke het beste aansluiten op jouw manier van lesgeven en onderwijsvisie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact
Mark van Ooijen
Mark van Ooijen

Indoor accountmanager AV en Hardware

Niet de oplossing gevonden die je zocht?

Kijk gerust eens verder tussen ons aanbod.