Direct contact?
Mark van Ooijen
Neem contact op Mark van Ooijen Indoor accountmanager AV en Hardware
Neem contact op

Het mobiele device staat in het rijtje onmisbare attributen voor elke moderne leerling. In het digitale onderwijs geeft een device elke leerling namelijk toegang tot digitale leermiddelen. De meest gangbare mobiele devices in het onderwijs zijn Apple iPads, Google Chromebooks en Windows 10 laptops. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste devices die passen bij jouw onderwijsvisie!

Ontdek hoe we dat mogelijk maken

Ons aanbod devices

In onze webshop vind je een overzicht van ons assortiment hardware devices. Dit loopt uiteen van laptops tot Chromebooks, iPads tot MacBooks en camera’s voor online vergaderen tot het lesgeven aan leerlingen, leerkrachten en overig onderwijspersoneel. Wil je advies op maat, neem dan contact op met onze sales binnendienst via het onderstaande contactformulier.

Bekijk het aanbod in de webshop

Hardware accessoires

De Rolf groep heeft een breed aanbod aan accessoires samengesteld die een ondersteunende functie hebben in ons hardware assortiment. De accessoires sluiten naadloos aan bij de behoefte van leerlingen in de klas en maken het werk van leerkrachten en overige medewerkers op school makkelijker.

Daarnaast hebben we een ‘hart voor leren’ accessoire-lijn ontwikkeld speciaal voor het onderwijs. Deze lijn bevat producten zoals de Cube (een opbergbox en een lader voor Chromebooks), tassen, laptopkarren, headphones en nog veel meer.

Bekijk het aanbod hardware accessoires in de webshop