Direct contact?
Freddy van der Woude | De Rolf Groep
Neem contact op Freddy van der Woude Sales consultant
Neem contact op

Wist je dat kinderen slechts 10% onthouden van wat ze lezen en maar liefst 90% onthouden van wat ze zelf meemaken? Om het resultaat van je lessen flink te verhogen, kun je dus het beste met je klas op stap gaan: de natuur in, steden bezoeken of archeologische vindplaatsen verkennen. Dit is allemaal mogelijk met ClassVR. En dat binnen de muren van je eigen klas.

ClassVR - Foto2 vierkant

Makkelijk starten met Virtual Reality en ClassVR

Met een ClassVR Virtual Reality bril reis je samen met je leerlingen de hele wereld over en bied je hen een unieke leerervaring die ze niet snel zullen vergeten. Naast deze gave leerervaring, is het ook nog eens hartstikke leuk. 

Ingewikkeld in het gebruik? Totaal niet. Samen met ClassVR biedt de Rolf groep je toegang tot een eenvoudig en overzichtelijk Nederlandstalig platform. Je kiest op dit platform de content die je wilt gebruiken voor je lessen en stuurt deze met één druk op de knop naar de VR-brillen van je leerlingen. 

Lees meer op onze ClassVR website

Lesplannen en training Virtual Reality

Het contentplatform van ClassVR wordt telkens verder uitgebreid. De educatieve medewerkers van ClassVR en de vele gebruikers voegen voortdurend nieuwe content toe. Naast 360 graden beeldmateriaal vind je een toenemend aantal kant-en-klare lesbrieven en trainingen. Je kunt ook leren hoe je zelf je eigen VR content maakt en hoe je dit met je collega’s deelt. ClassVR is ontzettend leerzaam en leuk. Het werkt eenvoudig en het leerrendement in jouw klas schiet omhoog. 

Mogelijkheden met Virtual Reality lesmateriaal 

Op het platform van ClassVR vind je 360 graden beeldmateriaal en 3D-modellen over allerlei educatieve onderwerpen: de natuur in al haar verschijningsvormen, het menselijk lichaam van binnen en buiten, de ruimte, allerlei plekken op de wereld, beroepen, hobby’s, kunst en ga zo maar door. 

Met de VR-bril beleven leerlingen de situaties zelf: ze lopen tussen de kapucijnapen in het tropisch regenwoud van Brazilië, zitten in de cockpit van een Boeing 737, wandelen door Hong Kong of zijn te gast op een bruiloft in India. Een betere introductie van een nieuw lesonderwerp is er niet.