Direct contact?
Thijs Zwart
Neem contact op Thijs Zwart Apple Business Manager
Neem contact op

Breng kinderen in de BSO en kinderopvang op creatieve en interactieve wijze hun eerste mediawijsheid bij, via de iPad in de groep. Wij leveren niet alleen je devices, maar zorgen ook voor ondersteuning, training én inspiratie om ze optimaal in te zetten.

Weinig apparaten zijn zo intuïtief en gebruiksvriendelijk als de iPad, zelfs voor de jongsten. Je kunt dit device bovendien voor veel leuke, educatieve doeleinden inzetten. Zo maak je leren niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker. De Rolf groep is één van de vier officiële Apple Authorized Education Specialists in Nederland. Wij nemen de techniek uit handen en zorgen bovendien voor inspirerende trainingen. Ook nemen we het technisch beheer op ons (via Jamf School) en kun je bij ons terecht voor een starttraining ‘werken met de iPad’. Zo haal je alles uit het apparaat wat erin zit.

Voordelen van de iPad in de BSO

  • Kinderen spelenderwijs hun eerste stappen laten zetten in digitale geletterdheid.
  • Wakker creativiteit aan in een digitale omgeving waarin weinig mis kan gaan.
  • Maak gebruik van Apple Teacher: een gratis en uitgebreid onderwijsprogramma.
  • Toegang tot een keur aan apps: van GarageBand tot interactieve (voorlees)boeken.

KidsKonnect

Wanneer je een iPad binnen je groep hebt, is dat een perfecte gelegenheid om met KidsKonnect te werken. Dit is een app die het veel gemakkelijker maakt om de vorderingen van een kind bij te houden én door te geven. Zeg dat schriftje met pen maar gedag, want vanaf nu hou je ouders op de hoogte via de iPad. Dat kun je de hele dag door doen, zodat je dat niet aan het einde van de dag allemaal nog eens moet doen. We zijn een officieel partner van KidsKonnect en helpen je met de implementatie daarvan.

Voordelen van KidsKonnect

  • Gemakkelijk vorderingen en updates noteren én doorgeven.
  • Gebruiksvriendelijke app voor de ouders, om op de hoogte te blijven.
  • Automatisering van veel administratieve taken.
  • Volledig AVG-proof.

Lees meer over KidsKonnect