Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

De meeste cyber-aanvallen beginnen met een onschuldig lijkende email. Wanneer een medewerker onbewust een onveilige link of geïnfecteerde bijlage opent, kan dat voor een domino-effect zorgen. Met geavanceerde spam- en malware-filtering neem je de dreiging van phishing weg. Wij ondersteunen je met de juiste e-mailbescherming voor digitale veiligheid.

Onze e-mailbescherming vindt plaats op meerdere fronten. In de eerste plaats is er automatische detectie, waarbij jouw omgeving continu wordt gemonitord op verdachte activiteiten. Onze experts krijgen een melding bij verdachte e-mails. Twijfelen we aan de authenticiteit, dan zoeken we contact met de geadresseerde om de echtheid te bevestigen.

Phishing e-mails ook achteraf blokkeren

Door gebruik te maken van een contentfilter kun je phishing-e-mails ook achteraf blokkeren. Stel dat een e-mail pas later als malafide wordt bestempeld, dan wordt deze met terugwerkende kracht uit de mailboxen verwijderd. Eventuele links in deze e-mail worden toegevoegd aan een contentfilter. Mocht één van jouw medewerkers deze link alsnog hebben opgeslagen, dan kan deze niet worden geopend. Zo is jouw school optimaal beschermd.

Voordelen van phishing-bescherming

  • Automatische detectie van verdachte e-mails.
  • Proactieve opvolging van onze security-experts.
  • Phishing-e-mails met terugwerkende kracht verwijderen.

E-mail Threat Scan

Onze E-mail Threat Scan is een eerste stap in de bescherming van je omgeving. Deze vrijblijvende scan beoordeelt jouw e-mailboxen over de afgelopen 365 dagen, en brengt in kaart of er malafide e-mails aanwezig zijn. Deze e-mails worden gecategoriseerd, bijvoorbeeld op phishing, samen met acties die ondernomen kunnen worden. De uitkomsten van de scan zijn een goed startpunt om het security-beleid te bepalen.

Direct contact

Kies voor excellente dienstverlening