Direct contact?
Sander de Wilde
Neem contact op Sander de Wilde Event marketeer
Neem contact op

Hoe is het onderwijs buiten Nederland georganiseerd? Wat kunnen we leren op gebied van digitaal leren, passend onderwijs of ontdekkend leren? Zijn er mogelijkheden om internationaal samen te werken? Met onze studiereizen bezoek je samen met collega’s verschillende scholen, verdiep je je in de achtergronden en wissel je van gedachten met lokale onderwijsprofessionals en je reisgenoten.

Studiereizen voor het onderwijs

Onze studiereizen zijn samengesteld op basis van gedegen onderzoek en zijn speciaal ontwikkeld voor professionals in het onderwijs. Elke bestemming heeft zijn eigen specialisme waarover je wordt geïnspireerd. Neem in Londen bijvoorbeeld een kijkje in de toekomst van digitale geletterdheid, leer in Finland van het succes van het principe ‘geen controle, maar sturing’, beleef in Italië het ontdekkend leren van de Reggiobenadering of leer meer over innovatief, inclusief en digitaal onderwijs in Estland.

Iedere studiereis is een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden. Je bezoekt onderwijs- en/of kinderopvanginstellingen en relevante instanties voor meer diepgang. Een gespecialiseerde onderwijsadviseur helpt je om de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk. Naast de kennis die je opdoet, ontdek je natuurlijk ook de lokale cultuur van het land. Dit alles maakt een studiereis een beleving die je niet snel vergeet!

Ontdek onze studiereizen voor het onderwijs

STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Subsidiemogelijkheden

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden om (financieel) onderbouwd, duurzaam en toekomstgericht op reis te gaan. We adviseren je graag over de bestaande mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Erasmus plus logo
logo STO Garant

Wat vinden klanten van onze studiereizen

Ik ben zo gevuld met ideeën en inspiratie, ik heb veel meer meegenomen dan ik vooraf ooit had kunnen bedenken.
Studiereis Reggio Emilia Deelnemer 29 mei t/m 1 juni 2023
Het was super geregeld, de begeleiding had ook alles goed voor elkaar en konden goed omgaan met de lastminute veranderingen
Studiereis Finland Deelnemer 24-27 april 2023
Ik heb enorm genoten van deze studiereis! Hele leerzame aspecten zaten erin, maar het was ook heel erg gezellig met de groep! Perfecte balans tussen leeractiviteiten en vrije tijd.
Studiereis Finland Deelnemer 24-27 april 2023
De informatie voor de reis was duidelijk en tijdig gedeeld. De inhoud paste goed bij mijn verwachtingen. Interessant om de visie van de Finnish Agency te horen bij de lezing van Leo Pahking
Studiereis Finland Deelnemer 24-27 april 2023
Het was allemaal goed geregeld. Het was leerzame ervaring m.w.b. hoe andere scholen werken en het was ook plezierig (alles bij elkaar)
Studiereis Finland Deelnemer 5 t/m 8 maart 2023
ik heb een prachtige en inspirerende reis gehad. Ik ben helemaal vervuld!
Studiereis Reggio Emilia Deelnemer 29 mei t/m 1 juni 2023
Fijn dat nu ook mijn nieuwe collega's enthousiast zijn geworden. We gaan samen stappen maken en ons onderwijs meer kindvriendelijk maken.
Studiereis Reggio Emilia Deelnemer 22 t/m 25 oktober 2023

Kies voor kwalitatief onderwijsadvies