Direct contact?
Sander de Wilde
Neem contact op Sander de Wilde Event marketeer
Neem contact op

Hoe is het onderwijs buiten Nederland georganiseerd? Wat kunnen we leren op gebied van digitaal leren, passend onderwijs of ontdekkend leren? Zijn er mogelijkheden om internationaal samen te werken? Met onze studiereizen bezoek je samen met collega’s verschillende scholen, verdiep je je in de achtergronden en wissel je van gedachten met lokale onderwijsprofessionals en je reisgenoten.

Studiereizen voor het onderwijs

Onze studiereizen zijn samengesteld op basis van gedegen onderzoek en zijn speciaal ontwikkeld voor professionals in het onderwijs. Elke bestemming heeft zijn eigen specialisme waarover je wordt geïnspireerd. Neem in Londen bijvoorbeeld een kijkje in de toekomst van digitale geletterdheid, leer in Finland van het succes van het principe ‘geen controle, maar sturing’, beleef in Italië het ontdekkend leren van de Reggiobenadering of leer meer over inclusief onderwijs in Oostenrijk.

Iedere studiereis is een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden. Je bezoekt onderwijs- en/of kinderopvanginstellingen en relevante instanties voor meer diepgang. Een gespecialiseerde onderwijsadviseur helpt je om de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk. Naast de kennis die je opdoet, ontdek je natuurlijk ook de lokale cultuur van het land. Dit alles maakt een studiereis een beleving die je niet snel vergeet!

Ontdek onze studiereizen voor het onderwijs
Studiereis Finland
Berbel Vervat
-
directeur Roler
"De grote verschillen met het Nederlandse onderwijssysteem maken een studiereis naar Finland tot een unieke en waardevolle ervaring."
Lees de studiereis Finland ervaring van Roler

STO Garant

logo STO GarantDit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Subsidiemogelijkheden

Erasmus plus logo

Er zijn diverse subsidiemogelijkheden om (financieel) onderbouwd, duurzaam en toekomstgericht op reis te gaan. We adviseren je graag over de bestaande mogelijkheden. Neem contact met ons op.