Direct contact?
Freddy van der Woude | De Rolf Groep
Neem contact op Freddy van der Woude Sales consultant
Neem contact op

Goede informatievoorziening op scholen wordt steeds belangrijker. Leerlingen, ouders en bezoekers hebben namelijk behoefte aan goede informatie. Denk bijvoorbeeld aan roosterwijzigingen, klas informatie, algemene mededelingen of een agenda met belangrijke data voor ouders. Met een goed werkende narrowcasting oplossing kan jouw school deze informatie publiceren op verschillende schermen in het schoolgebouw.

Waarom kiezen voor narrowcasting?

De informatievoorziening van een school loopt vaak via verschillende systemen, zoals e-mail, brieven, een leerlingvolgsysteem, etc. Narrowcasting biedt hier een goede aansluiting op. Zo kun je leerlingen, bezoekers en leerkrachten op een creatieve en laagdrempelige manier informeren, inspireren en verwelkomen terwijl ze door de gangen van de school lopen. 

Met narrowcasting bereik je grote groepen met relevante informatie over wijzigingen in lesroosters, lokaalbezetting en lesuitval. Door beeldschermen op strategische plekken te plaatsen kan er op eenvoudige en effectieve wijze gecommuniceerd worden met bezoekers, leerlingen en personeel. Even geen informatie om te delen? Speel er dan foto’s of video’s op af van het schoolarchief en creëer een fijn sfeerbeeld.

Hoe werkt het?

Bij het gebruik van een narrowcastingsysteem bewaar je alle informatie op één centrale plek. In dit systeem kun je eenvoudig de informatie invoeren, bewerken en koppelen aan één of meerdere schermen. Ook kun je informatie inplannen zodat dit automatisch wordt gepubliceerd op de gewenste dag en tijd. Het narrowcasting systeem biedt tevens de optie om verschillende content te publiceren. Denk bijvoorbeeld aan het weerbericht van vandaag, de agenda van deze week, het laatste nieuws of leuke foto’s van het laatste schoolevent. En met de ingebouwde editor kun je de schermen in de huisstijl van jouw school opmaken. Uiterst gebruiksvriendelijk en hierdoor makkelijk te gebruiken. 

Narrowcasting en de Rolf groep 

Onze hardware specialisten weten als geen ander hoe narrowcasting op jouw school kan worden ingezet, zodat het niet alleen leuk of handig is, maar ook nog eens aansluit bij jullie onderwijsvisie. Samen met onze partner Bizplay zorgen we ervoor dat informatie en koppelingen snel en eenvoudig gemaakt zijn, waarbij de uitstraling van de school natuurlijk terugkomt.