Direct contact?
Freddy van der Woude | De Rolf Groep
Neem contact op Freddy van der Woude Sales consultant
Neem contact op

Er speelt altijd wel iets op school. Of er nu en aanpassing van het lesrooster op stapel staat, een speciaal uitstapje of een studiedag voor docenten, je wilt iedereen daar snel over informeren. Met een goed werkende narrow-casting-oplossing, publiceer je wat je maar wilt in een oogwenk op schermen in het schoolgebouw.

Ook op een open dag, of op andere momenten dat ouders een kijkje komen nemen op jouw school of integraal kindcentrum, wil je een goede indruk maken. Dat lukt beter als je een aansprekend filmpje kunt laten zien, of als je via schermen de weg wijst. Natuurlijk kun je via narrowcasting ook eenvoudig het laatste nieuws delen, het weerbericht of leuke foto’s.

Onze aanpak

De ervaren experts van de Rolf groep weten als geen ander hoe je narrowcasting op jouw school inzet. Samen gaan we voor een complete, stapsgewijze aanpak en optimaal resultaat. Wij zorgen voor een zorgeloze installatie: producten leveren we gebruiksklaar op, met zo min mogelijk verstoring van lessen. Met software van Bizplay creëer je eenvoudig je eigen tv-kanaal. Het was nog nooit zo makkelijk om informatie te delen op tv schermen in je organisatie.

Ontdek de voordelen van narrowcasting:

  • Bereik snel grote groepen met relevante informatie en communiceer effectief.
  • Bewaar alle informatie op één plek en bepaal of content naar een of meerdere schermen gaat.
  • Gebruik de ingebouwde editor om content op te maken in de huisstijl van jouw school.