Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

Het onderwijs digitaliseert steeds verder en is daarmee vatbaarder voor security-incidenten. DDOS- en ransomware-aanvallen kunnen scholen lamleggen, met alle gevolgen van dien. Voorkom dat online security een hoofdpijndossier wordt. Bescherm jouw onderwijsinstelling met moderne oplossingen en geef aandacht aan bewustwording bij medewerkers. Zo krijg je grip op security.

Het is onze persoonlijke missie om jouw medewerkers en leerlingen te beschermen tegen cyberdreigingen. Dat doen wij niet alleen met bewezen beveiligingsoplossingen, maar ook door bewustwording te creëren bij medewerkers en met advies op het security-beleid. Met de juiste combinatie van techniek, bewustwording en beleid, werken medewerkers en leerlingen gemakkelijk én veilig.

Wij helpen met security

Dankzij onze allesomvattende security-oplossing beveiligen we jouw school optimaal en zorgen wij er ook voor dat je voldoet aan het IBP normenkader. Denk bijvoorbeeld aan e-mailbescherming tegen phishing of een contentfilter om leerlingen te beschermen tegen schadelijke websites. Maar ook een veilige back-up is cruciaal, zodat jouw data bij incidenten nooit verloren gaat.

E-mail Threat Scan

Onze E-mail Threat Scan is een eerste stap in de bescherming van je omgeving. Deze vrijblijvende scan beoordeelt jouw e-mailboxen over de afgelopen 365 dagen, en brengt in kaart of er malafide e-mails aanwezig zijn. Deze e-mails worden gecategoriseerd, bijvoorbeeld op phishing, samen met acties die ondernomen kunnen worden. De uitkomsten van de scan zijn een goed startpunt om het security-beleid te bepalen.

Ontdek onze security-oplossingen

Kies voor excellente dienstverlening