Direct contact?
Stefan Nagtegaal
Neem contact op Stefan Nagtegaal Indoor Accountmanager
Neem contact op

Als je weleens een bovenschools-overleg hebt, weet je dat het niet altijd haalbaar is en ook niet wenselijk dat iedereen daarvoor in de auto stapt. Ook nu veel mensen parttime en deels remote werken, is het prettig voor ze als ze niet altijd naar school moeten komen om te vergaderen. Gelukkig zijn er genoeg technische oplossingen om niet in de file te staan en op afstand aan te sluiten.

Met goede camera’s en microfoons van de Rolf groep, ervaar je een virtuele vergadering of les alsof je zelf in het lokaal zit. Met oplossingen voor hybride samenwerken kun je ook opnames maken en delen. Ideaal als je leerlingen een instructie wilt meegeven of iets wilt demonstreren, en het niet lukt om iedereen tegelijkertijd daarbij aanwezig te laten zijn. Het is natuurlijk ook denkbaar dat de ruimte te klein is en dat je een les live doorschakelt naar een ander lokaal, waar een onderwijsassistent toezicht houdt. Een andere mogelijkheid: een gastspreker op afstand toelaten tot een les of vergadering.

Onze aanpak

De ervaren experts van de Rolf groep weten als geen ander hoe je camera’s en microfoons in jouw situatie het beste inzet. Samen gaan we voor een complete, stapsgewijze aanpak en optimaal resultaat:

  • We gaan altijd eerst met je in gesprek, voor het beste advies. We denken graag met je mee over de hybride oplossing die het beste past bij de visie en werkwijze.
  • Zorgeloze installatie: wij leveren producten gebruiksklaar op met zo min mogelijk verstoring van lessen.

De voordelen van hybride samenwerken

  • Hoge betrokkenheid van deelnemers door haarscherp beeld en topkwaliteit geluid.
  • Grote flexibiliteit, je kunt ook in onvoorziene omstandigheden vergaderingen en lessen door laten gaan.
  • Iedereen kan meedoen, ook omdat er geen uitgebreide ICT-kennis nodig is om met de oplossingen te werken.