Direct contact?
Neem contact op Roderik van Hoff Business Unit Manager ICT
Neem contact op

Dankzij het filteren van online content bescherm je leerlingen en leerkrachten in de eerste plaats tegen ongewenste inhoud. Denk aan het automatisch blokkeren van sites over gokken, gamen, crypto, en seksueel getinte inhoud. In de tweede plaats is een contentfilter belangrijk om de veiligheid te bewaren, door spam en malware tegen te houden. Wij ondersteunen jouw school met contentfiltering op maat.

Om leerlingen en medewerkers veilig te laten internetten, implementeren wij een profiel met internet-categorieën die standaard worden verboden. De configuratie wordt volledig gebaseerd op het type apparaten dat jouw school gebruikt. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse sites toe te voegen aan dit filter of om bepaalde websites juist wél toe te staan.

Contentfilter als phishing bescherming

Dit contentfilter dient als verlengstuk voor bescherming tegen phishing. Als een onveilige link in een e-mail wordt onderschept, wordt deze met terugwerkende kracht geblokkeerd. Zo loopt jouw school minder gevaar op hacks, zelfs als de link door een medewerker is opgeslagen en later wordt geopend.

Voordelen van contentfiltering

  • Houd spam en malware automatisch tegen.
  • Blokkeer automatisch ongewenste inhoud.
  • Blokkeer ook nieuwe phishing-links automatisch.

E-mail Threat Scan

Onze E-mail Threat Scan is een eerste stap in de bescherming van je omgeving. Deze vrijblijvende scan beoordeelt jouw e-mailboxen over de afgelopen 365 dagen, en brengt in kaart of er malafide e-mails aanwezig zijn. Deze e-mails worden gecategoriseerd, bijvoorbeeld op phishing, samen met acties die ondernomen kunnen worden. De uitkomsten van de scan zijn een goed startpunt om het security-beleid te bepalen.

Scan aanvragen