Direct contact?
Neem contact op Anouk Katier Indoor accountmanager ICT diensten
Neem contact op

ICT beheer op jouw school! Het aanschaffen van de juiste hardware is nog maar het begin. Het beheren van de ICT is wat er uiteindelijk voor zorgt dat je de hardware goed kunt inzetten op je school of kinderopvang. Voor een ICT-coördinator is dit al snel een dagtaak. Daar helpen we je graag een handje mee. We nemen je apparaten, het netwerk en zelfs de gebruikersaccount met liefde in beheer. Uiteraard blijf jij in regie! Samen met jou zorgen wij ervoor dat je ICT altijd goed werkt. En natuurlijk kun je ons altijd bereiken als je toch nog vragen hebt.

Apparaatbeheer ICT op school

Met apparaatbeheer zorgen we ervoor dat het beheren van alle apparaten zo eenvoudig mogelijk wordt binnen jouw school. Dit doen we door ze te koppelen aan Microsoft Endpoint, Google Admin of Jamf School. Daarnaast nemen we ook de randapparatuur voor je in beheer. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de verschillende beheer oplossingen die wij bieden? Wij vertellen je er graag meer over en zetten de voordelen voor je op een rij.

 

Ontdek hoe we dat mogelijk maken

Netwerkbeheer

Een succesvolle, digitale les valt of staat bij een goed werkende internetverbinding. Maar ook het bijhouden van leerlingendossiers, het voorbereiden van lessen en het mailcontact met ouders is hiervan afhankelijk. Wij verzorgen daarom een goede infrastructuur voor je school of kinderopvang, zodat je op ieder plekje kunt genieten van een werkende internetverbinding. Dit kan zowel draadloos, met kabel of gewoon allebei.  

ICT gebruikersbeheer

Om het digitale werken zo eenvoudig mogelijk te maken, werken we met gebruikersaccounts. Zo hoef je als gebruiker alleen maar in te loggen en kun je direct bij je e-mail en bestanden. Het toegangsniveau van je account bepaal je per functie of per gebruiker. Zo kan iedereen probleemloos bij de juiste documenten en werkbestanden. En werkt er een keer iets niet helemaal volgens wens? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar. 

Kies voor excellente dienstverlening