Direct contact?
Maarten van Dijk
Neem contact op Maarten van Dijk Accountmanager
Neem contact op

Methodekeuzetraject

Onze accountmanagers staan je graag bij in een lesmethode-keuzetraject. Daarbij zijn de visie, wensen en behoeftes van de school het uitgangspunt. Deze unieke en onderscheidende punten van de school vormen de basis van ons onafhankelijke advies.

Onze accountmanagers geven zelf de methodepresentaties, waardoor de merkonafhankelijkheid wordt gewaarborgd. Wij denken met de school mee en ondersteunen jullie in het keuzeproces zonder op jullie stoel te gaan zitten. De ondersteuning van onze onderwijsadviseurs bij de implementatie van de nieuwe lesmethode zorgt ervoor dat leerkrachten met plezier en succes met de nieuwe methode kunnen werken. Dit heeft weer een positieve impact op de leerlingen, omdat zij daardoor het maximale uit de methode kunnen halen en de leerstof makkelijk tot zich kunnen nemen.

We hebben een breed aanbod aan lesmethoden. Niet alleen het algemene aanbod, maar ook additionele materialen voor verdieping en verrijking voor jouw leerlingen. Onze accountmanagers kijken naar de wensen en behoeften van een school en geven onafhankelijk methode advies.

Ga direct naar:

Haal het maximale uit jouw nieuwe methode!

Hoe zorg je ervoor dat jullie nieuwe methode daadwerkelijk zorgt voor een verbetering van het onderwijs? Om dit te realiseren moeten de teamleden niet alleen de inhoud en de didactiek van de methode kennen, maar ook de vaardigheden hebben om deze didactiek te vertalen naar hun eigen klas. Met onze – door erkende onderwijsadviseurs begeleide – methode implementatietrainingen haal je het maximale uit jouw nieuwe methode.

Naar implementatiebegeleiding