Gepubliceerd op 31 oktober 2019
Leestijd 2 min.

In plaats van een klein cadeautje per kind zou je samen met de kinderen één groot cadeau kunnen vragen aan Sinterklaas. Vraag iets echt leuks voor je hele groep, waar alle kinderen urenlang plezier aan kunnen beleven. Duurzaam, gericht op samenwerking en fun.

Waar komt het vandaan?

In dit spel gaat het om de kennis over de herkomst van voeding en gebruiksvoorwerpen en het ordenen in logische volgorde van bron tot eindproduct. Laat kinderen belevend leren met focus op de zintuigen door ze te laten ruiken aan koffieboontjes of hen ongesponnen wol te laten voelen.

Groeipuzzels

Deze groeipuzzels bestaan uit vier lagen en laten de levenscyclus zien van een schildpad, kikker, vlinder en een lieveheersbeestjeDankzij nieuwe technieken als Augmented reality komen puzzels nu echt tot leven en dat is niet alleen een grote meerwaarde, maar ook ontzettend leuk.

Sprookjespakket denkspellen

Oefen het logisch denken op een speelse manier met dit mooie sprookjespakket! Het pakket bevat drie leuke denkspellen:
• Sneeuwwitje Deluxe
• Roodkapje Deluxe
• Drie Kleine Biggetjes

Bal aan de voet

Dit spel vraagt een goede coördinatie van de benen om de volgende bewegingen uit te voeren: draaibewegingen, springen, hinkelen, enz. De bal is door middel van de ring vastgemaakt aan de voet. Diameter van de ring is 16 cm. Diameter van de bal 8 cm.

Osmo Genius Kit

Verander je tafel in een interactief speelveld met je iPad als educatieve tool. De Osmo is een innovatieve uitvinding die je helpt bij het leren van Engelse woordjes, het leggen van tangram stukjes en het maken van tekeningen op speelse wijze die het speelveld letterlijk beïnvloeden.

Rietjes en connectoren

Creëer de meest fantasierijke bouwsels. Maak een fort, ontwerp gebouwen, bouw een spaceshuttle of een brug. Laat je fantasie de vrije loop gaan! De rietjes zijn zeer buigzaam en passen perfect op de connectoren.

 

K’nex 79818 Constructieset

Een mega set met maar liefst 1315 elementen, waaronder een tweetal motoren. Voldoende materiaal voor 8 tot 12 kinderen om in teams mee te werken.