Gepubliceerd op 15 juni 2021
Leestijd 3 min.

Leesplezier is de basis van leesmethode Atlantis. De drie gratis leesplezierlessen voor groep 3 t/m 8 geven hier een mooi voorproefje van. Met die lessen maak je de leesmomenten in jouw klas éxtra leuk en effectief!

Alles voor meer leesplezier én leessucces

Zet jij al vol in op voorlezen en vrij lezen? Geweldig! Daarmee maak jij het verschil voor jouw leerlingen. Leesplezier is namelijk dé basis voor leessucces. Als kinderen met plezier lezen, volgen betere AVI-scores bijna vanzelf.

Gratis digitale leesplezierlessen voor groep 3 t/m 8

Hoe ga je met je leerlingen in gesprek over jullie voorleesboek? En hoe kunnen jullie klassikaal praten over boeken die de kinderen zelfstandig of in tweetallen lezen? De gratis digitale leesplezierlessen voor groep 3 t/m 8 van Uitgeverij Delubas helpen je daarbij! Met deze korte lessen rondom voorlezen, samenlezen én zelf lezen, maak je jullie leesmomenten éxtra leuk en effectief.

Wil jij meer leesplezier en leessucces?

Bekijk de gratis leesplezierlessen

Nog meer leessucces met Atlantis

De korte gratis lessen geven een mooi voorproefje van de leesplezierlessen in Atlantis. Maar die nieuwe leesmethode van Uitgeverij Delubas doet nog veel meer, om leessucces te garanderen. In Atlantis staat de inhoud van de tekst namelijk altijd centraal. Daardoor snappen kinderen veel beter waaróm ze aan het lezen zijn. Zo wordt lezen leuk en gaat het steeds sneller en gemakkelijker!

Atlantis in een notendop:

  • Technisch en begrijpend lezen volledig geïntegreerd
  • Plezier in lezen is de basis
  • Eén les voor je hele (combinatie)groep
  • De methode met de meeste leeskilometers!

Benieuwd hoe jij het leesplezier én het leessucces van jouw leerlingen kunt vergroten met Atlantis?

Met een zichtzending probeer je de materialen drie maanden gratis uit!

Ja, ik wil een gratis zichtzending van Atlantis aanvragen