Scholen ondersteunen om het beste en meest passende onderwijs te bieden is een behoorlijke verantwoordelijkheid. Daarom vinden we het van groot belang om onze werkwijze continu te toetsen bij zowel scholen als een externe branchevereniging. Met het Keurmerk Onderwijs Ontwikkeling van de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus beschikken we over de erkenning van onze professionele aanpak en kwaliteit.

Onderwijsontwikkeling Nederland
 

Over het keurmerk

Kwaliteit en professionaliteit op het gebied van onderwijsadvies verdienen een keurmerk. Leden van Onderwijsontwikkeling Nederland voldoen dan ook aan strenge kwaliteitseisen, waarbij zij zich extern onder andere laten toetsten op ‘evidence based’ werken. Scholen die met een van de leden van Onderwijsontwikkeling Nederland samenwerken krijgen hiermee meer zekerheid over de kwaliteit van de dienstverlening.

 

> Lees meer over het keurmerk (op onderwijsontwikkeling.nl)

Vereniging van adviesbureaus voor onderwijs

Het keurmerk is ontwikkeld door Onderwijsontwikkeling Nederland. Naast het ontvangen van het keurmerk zijn we tevens lid van deze branchevereniging. Leden voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waarbij zij zich onder andere extern laten toetsen op bewijs gebaseerd werken. Scholen die met een van de leden van Onderwijsontwikkeling Nederland samenwerken krijgen hiermee meer zekerheid over de kwaliteit van de dienstverlening.