Gepubliceerd op 8 december 2020
Leestijd 3 min.

De Rolf groep ken je natuurlijk van alle materialen die we leveren voor jouw locatie, zoals digiborden, kasten, schriften en nog veel meer. Wij leveren niet alleen dit materiaal, maar wij hebben ook inhoudelijke materialen zoals verschillende onderwijskundige lessen. Deze lessen worden ontwikkeld door de onderwijskundigen bij de Rolf groep of in samenwerking met externe partners. Onze lessen vallen onder de naam Les Go. Dus als je deze naam tegenkomt dan weet je dat het onderwijs content is van de Rolf groep.

Kenmerken van de lessenseries van Les Go:

  • Onze lessenseries zijn helemaal compleet dus ook inclusief alle bijlagen en beeldmaterialen.
  • De lessen zijn altijd doelgericht, wij sluiten aan bij de kerndoelen dus je vindt bij ons altijd doelgerichte activiteiten.
  • Met Les Go kun je direct aan de slag, je ontvangt namelijk alles digitaal in jouw mailbox dus Les Go!

Maandelijks leveren we nieuwe lessen op, dus houd onze website goed in de gaten. De lessen bestaan uit verschillende onderdelen.

De lessenseries zijn er verschillende doelgroepen:

  • Leerlingen van het basisonderwijs (3-7 jaar, 6-10 jaar, 9-13 jaar)
  • Buitenschoolse opvang (BSO)
  • Kinderdagverblijf en peuteropvang

Hoe is een les opgebouwd?

Als eerste worden de leerdoelen benoemd. Onder de leerdoelen staan de materialen die je nodig hebt voor de les. Daarna komt de voorbereiding van de les en vervolgens een korte introductie. Na de voorbereiding en korte introductie komt de kern van de les. En tot slot natuurlijk de afsluiting van de les. Ook bij onze les in zitten tips en ideeën voor kinderen die de les makkelijk vinden maar ook ideeën voor de kinderen die de les moeilijk vinden.

Enthousiast geworden en wil je meer weten over Les Go?

Bekijk nu ons gratis E-college!

Bekijk het gratis E-college