Gepubliceerd op 12 november 2020
Leestijd 4 min.

Het volgen van fysieke trainingen is op dit moment een beetje lastig. Wees niet getreurd, de gemotiveerde professional vindt op KlasMastr een zeer uitgebreid aanbod van online trainingen die je kunt starten en volgen op ieder gewenst moment. Bijvoorbeeld tijdens je vaste uurtje sporten dat nu niet doorgaat. Of wanneer je even niks meer op Netflix kunt vinden. Jij bent en blijft ook nu de mastr over jouw eigen persoonlijke ontwikkeling!

 • E-learning: Bewegend leren

  In deze e-learning leer je waarom bewegend leren belangrijk is, hoe je bewegend leren toepast in de praktijk en hoe je zelf bewegende leeractiviteiten ontwikkeld.

 • E-learning: Professioneel Pedagogisch Beleidsmedewerker

  De uitgangspunten van deze e-learning zijn de primaire taken van de pedagogisch beleidsmedewerker. Namelijk het ontwikkelen en invoeren van het pedagogisch beleid en het coachen van pedagogisch medewerkers bij hun werkzaamheden.

 • E-learning: Waarom doe je zo?

  In deze e-learning ontdek jij, als professional of vrijwilliger in het onderwijs of de kinderopvang, hoe jij invloed hebt op het gedrag van kinderen van 3 tot 13 jaar.

 • E-learning: Afkicken van social media

  In deze e-learning leer je hoe je jouw social media gedrag onder controle krijgt.

 • E-learning: AVG

  Algemene Verordening Gegevensbescherming Privacy op school gaat over gegevensbescherming van leerlingen, hun ouders en de professionals. In deze e-learning leer je over de onderdelen van AVG en wat dat betekent voor jouw praktijk.

 • E-learning: Nieuwkomer in je groep

  Vaak krijg je op korte termijn te horen dat er een nieuw kind in jouw groep komt. Hoe ga je er mee om als er ineens een niet-Nederlandstalige leerling voor je deur staat? In deze E-learning krijg je tips en leer je waar je alert op moet zijn bij de eerste opvang van een niet-Nederlandstalige leerling.

 • PO: Sociale veiligheid en wat je wilt weten over pesten

  In deze cursus leer je wat jij kunt betekenen voor kinderen die zich onveilig voelen op school door pestgedrag.

 • E-learning – Piramide: Kiekeboe! Werken met baby’s

  Iedere pedagogisch medewerker heeft kennis en vaardigheden nodig om een baby te verzorgen en veiligheid te bieden, maar ook de ontwikkeling te observeren en een stapje verder te helpen. Dit leer je allemaal in deze e-learning.

 • E-learning: Office 365 voor beginners

  Tijdens deze e-learning voor beginners maak je kennis met de online versies van de Microsoft programma’s, leer je hoe je kunt werken in de cloud en ervaar je hoe je efficiënt kunt samenwerken met collega’s door gebruik te maken van Office 365.

 • E-learning: zeggen waar het op staat

  Door middel van deze online training leer je hoe je feedback inzet om de werksfeer en  de productiviteit te verhogen.

Meer weten over wat KlasMastr voor jouw organisatie kan betekenen?

Onze adviseurs vertellen je graag meer over het uitgebreide aanbod van online trainingen binnen KlasMastr ! Neem contact op met één van onze KlasMastr adviseurs: Kelly (06 11 695 154) of Evelien (06 11 843 294)