Direct contact?
Anita Aalpoel
Neem contact op Anita Aalpoel Teamleider Onderwijsadviseurs
Neem contact op

Ben je geregistreerd als schoolleider in het Schoolleidersregister Primair Onderwijs? Dan moet je je elke vier jaar herregistreren. Met onze schoolleidersopleidingen kun jij je verder professionaliseren. Onze opleidingen zijn door het Schoolleidersregister Primair Onderwijs gecertificeerd en gewaardeerd met 35 tot 70 punten. Je kunt je dus al herregisteren na het volgen van twee modules!

Gespreid leiderschap: minder werkdruk, meer veranderkracht

Als schoolleider wil je dat iedereen zich echt verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van het onderwijs en energie krijgt van de invloed die hij/zij hierop kan uitoefenen. Gespreid leiderschap betekent dat jij iedereen in de school de kans geeft om de leiding op zich te nemen, passend bij zijn affiniteit en expertise. Goed geïmplementeerd gespreid leiderschap zorgt voor minder werkdruk voor schoolleiding en medewerkers én voor meer veranderkracht voor de organisatie.

Wij bieden verschillende opleidingen voor schoolleiders aan, waarbij gespreid leiderschap in iedere opleidingen centraal staat vanuit een andere invalshoek. Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd. Bij iedere opleiding zie je hoeveel herregistratiewaarde een opleiding heeft.

Aanbod schoolleidersopleidingen

Waarom kiezen voor schoolleidersopleidingen van de Rolf groep?

  • Je hebt, net als wij, een hart voor leren en wil het allerbeste uit ieder kind halen.
  • Ruim 100 jaar kennis over en actief in het basisonderwijs.
  • Door onafhankelijk klantonderzoek van Cedeo erkend met een 9,6!
  • Alle schoolleidersopleidingen zijn geaccrediteerd door Schoolleidersregister PO.
  • Onderwijsadviseurs uit het basisonderwijs met praktijkkennis en ervaring.