Als professional binnen het basisonderwijs sta je voor enorm veel uitdagingen. Hoe fijn is het dan als je bij een onderwijskundig vraagstuk kunt vertrouwen op een – door onafhankelijk onderzoek zeer hoog gewaardeerde – partner die jou begeleidt naar een oplossing? Onze deskundige onderwijsadviseurs staan voor je klaar!

Cedeo-erkend adviesbureau

De kwaliteit van ons onderwijsadvies is van zeer hoog niveau. Dat zeggen we niet zelf, maar blijkt uit onafhankelijk onderzoek van certificeringsinstantie Cedeo. Uit het onderzoek onder klanten – waarin onder andere onze aanpak, deskundigheid, prijs-kwaliteitsverhouding en materiaal werden getoetst – scoorden we gemiddeld een 9,6!

 

Cedeo-Onderwijsadvies

Over Cedeo

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek beoordeelt de instantie de aanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Cedeo is onderdeel van LRQA Nederland, een wereldwijde autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

Naar Cedeo.nl

Voor elke uitdaging een oplossing

De verscheidenheid aan onderwijsadviseurs zorgt ervoor we bij vrijwel elke onderwijskundige uitdaging een specialist kunnen inschakelen. Deze heeft de theoretische bagage en praktijkgerichte kennis en ervaring om samen met jou en jouw organisatie tot de beste oplossing te komen. Niet voor niets zijn we lid van de Vereniging van adviesbureaus voor Onderwijs Ontwikkeling Nederland. Hier kunnen we onze kennis delen met andere onderwijsadviesbureau’s in Nederland.

 

Onderwijsontwikkeling Nederland

Inspiratie - Apple Teacher Learning
Citaat uit het onderzoek
-
Anoniem
“Tot nu toe ben ik heel tevreden over de kwaliteit. Ze komen zelf uit het onderwijs en hebben veel kennis en knowhow. Ze zijn bekend met de laatste ontwikkelingen en kunnen goed luisteren naar de klant en de groep”