Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we professionals in het onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen.

Rolf Groep - Bedrijfsfilm

Shoppen en advies

Natuurlijk kun je bij ons ook fantastisch shoppen: mooi ontwikkelingsmateriaal, slimme lesmethodes, toekomstgerichte ICT-middelen, hippe interieurs en uitstekende trainingen voor alle medewerkers. Wil je iets aanschaffen? Dat kan, bijvoorbeeld direct online via onze webshop.

Maar misschien vind je het prettiger om eerst met ons te praten over bijvoorbeeld de samenhangende educatieve leermiddelen, die passen binnen jullie pedagogische visie, toekomstplannen en budget. Neem gerust contact met ons op. Samen maken we nog betere keuzes, waar iedereen ook op de lange termijn tevreden over is.

Logo keurmerk

Keurmerk Onderwijs Ontwikkeling

Als onderwijsadviesbureau is het onze verantwoordelijkheid om scholen te ondersteunen bij het bieden van het beste en meest passende onderwijs. Onze professionele aanpak en kwaliteit hierin zijn erkend met het Keurmerk Onderwijsontwikkeling van de branchevereniging van onderwijsadviesbureaus.

 

> Lees meer over het keurmerk

Cedeo-erkend adviesbureau

De kwaliteit van ons onderwijsadvies en onze trainingen is van zeer hoog niveau. Dat zeggen we niet zelf, maar blijkt uit onafhankelijk onderzoek van certificeringsinstantie Cedeo. Uit het onderzoek onder klanten – waarin onder andere onze aanpak, deskundigheid, prijs-kwaliteitsverhouding en materiaal werden getoetst – blijkt dat we gemiddeld een 9,6 scoren!

 

> Bekijk de voordelen van deze erkenning voor jouw organisatie

Beeldmerk opleidingen herregistratie

Geaccrediteerde opleidingen

Schoolleiders kunnen zich ontwikkelen door het volgen en afronden van onze opleidingen voor schoolleiders. De opleidingen voldoen aan de inhoud, het niveau en de studiebelasting die nodig zijn voor de herregistratie van schoolleiders. Lees meer over de beoordeling op Schoolleidersregister Primair Onderwijs.

 

> Bekijk onze opleidingen voor schoolleiders

iso_9001

ISO9001 gecertificeerd

Met trots mogen wij mededelen dat wij onze ISO9001 certificering voor ICT-diensten bemachtigd hebben! Het certificaat hebben wij behaald op het gebied van ontwikkelen, hosten, leveren, implementeren en beheren van een Cloud gebaseerde leer- en werkomgeving in schoolorganisaties en het leveren van de daarbij benodigde hardware.

 

> Bekijk het ISOO9001 certificaat