Gepubliceerd op 25 augustus 2022
Leestijd 3 min.

Vanuit onze doelstelling om leren leuker, spannender en intuïtiever te maken, staan wij vierkant achter de kracht die Apple-oplossingen bieden voor gedegen en inspirerend onderwijs. Daarom is de Rolf groep vanaf nu Apple Solution Expert voor het onderwijs.

De Rolf groep en Apple
Na een jarenlange samenwerking met Apple zijn we nu een officieel partnerschap aangegaan. Dat is goed nieuws voor jou! Vanuit dit partnerschap kunnen we jouw school nog beter bedienen wat betreft school-ICT: door gunstiger in te kopen, meer specifieke expertise aan te bieden en door nog betere support te leveren.

Voor nog beter onderwijs
Wij geloven dat de samenwerking tussen scholen, de Rolf groep en Apple verrassend mooie resultaten kan opleveren. Denk aan onze expertise, hardware, leermiddelen en -omgevingen onder één dak – aan Apples doelstelling om het onderwijs met technologie te vernieuwen en natuurlijk jouw ervaring van hoe het in de praktijk uitpakt. Spar met ons over samenhangende educatieve leermiddelen die passen binnen de pedagogische visie, de toekomstplannen en het budget. Dan kun je nog betere keuzes maken, waar iedereen ook op de lange termijn tevreden over is.

Samen met jou
Er is veel meer te zeggen over deze samenwerking. Alle mogelijkheden over de Rolf groep en  Apple vind je op de www.derolfgroep.nl/apple

werken-met-apple

Apple Solution Expert voor het onderwijs

Elk kind wordt geboren met een gezonde dosis creativiteit. Creativiteit maakt leerlingen beter in communiceren en problemen oplossen. Met de veelzijdige producten van Apple kan je als leerkracht deze creativiteit verder ontwikkelen.

de Rolf groep en Apple