Direct contact?
Micha van Ravenswaay
Neem contact op Micha van Ravenswaay Sales consultant
Neem contact op

Zorgen dat geen enkele gebeurtenis onopgemerkt blijft? Met AdminDroid beheer en beveilig je jouw schoolorganisatie beter én heb je goed zicht op alle gebeurtenissen.

Inzicht in jouw volledige Microsoft 365-infrastructuur

AdminDroid brengt met meer dan 1500 rapporten en meer dan 15 dashboards jouw volledige Microsoft 365-infrastructuur onder je radar samen. De tool biedt geavanceerde rapportagefuncties, waarschuwingsmogelijkheden, aanpassingsopties en rapport automatiseringsmogelijkheden. Hiermee kunnen Microsoft 365-beheerders alles in de organisatie monitoren en ervoor zorgen dat geen enkele gebeurtenis onopgemerkt blijft!

Ontdek de verschillende functies:

Microsoft 365 Reporting - Blijf op de hoogte en neem sneller beslissingen

AdminDroid biedt rapporten over alle belangrijke Microsoft 365-services zoals Exchange Online, SharePoint
Online, Teams, OneDrive, Power BI (Audit) en meer. Elk rapport wordt zeer goed geanalyseerd en gedetailleerd gecategoriseerd op basis van elke service. De rapporten bevat diepgaande en gedetailleerde informatie over de gegevens die beschikbaar zijn in jouw Microsoft 365-tenant.

AdminDroid reporting

 

Microsoft 365 Auditing - Houd activiteiten bij, weet wie welke bewerking heeft uitgevoerd en wanneer

Met de speciale auditrapporten van AdminDroid houd je als Microsoft 365-beheerder alles in de gaten wat gebruikers doen en wat er in de groepen gebeurt. De audit houdt dagelijks activiteiten bij zoals het delen van bestanden/toegangsgebeurtenissen, e-mailverkeer, toegangen van niet-eigenaren, beveiligde score, wachtwoordwijzigingen, inlogpogingen, enzovoort. Als beheerder kun je hier een snelle blik opwerpen via het ‘Gebruikersactiviteiten Dashboard’.

AdminDroid auditing

Microsoft 365 Alerting - Detecteer afwijkingen op een slimmere manier

AdminDroid helpt je bij het identificeren van nieuwe risico’s en ongebruikelijke activiteiten, het vergelijken van activiteitentrends en waarschuwt je voor meer dan 1400 Microsoft 365-activiteiten. Microsoft 365 Alerting omvat meer dan 45 vooraf gebouwde beleidssjablonen die je gemakkelijk implementeert.

In het dashboard is het mogelijk om de waarschuwingen, statussen en trends te visualiseren. Met behulp van het dashboard en de ingestelde waarschuwingen kun je snel actie ondernemen op gedetecteerde afwijkingen.

Afhankelijk van je behoeften, kun je de waarschuwingen ook markeren als open, gesloten of onderzoekend.

AdminDroid alerting

Microsoft 365 Gebruiksanalyse - Eenvoudige analyse van gebruikersgedrag

Met Microsoft 365 – Gebruiksanalyse controleer en evalueer je met het dashboard ‘Gebruik en adoptie’ eenvoudig het gebruik en de adoptie van de verschillende Microsoft 365-services. Je kunt de actieve gebruikers per afdeling, functietitel, stad, staat, enzovoort, vinden. Dit helpt je om actieve gebruikers te volgen op basis van de uitgevoerde bewerking, bestand gedeeld/geopend, werklast en meer. Ook helpt het je bij het identificeren van inactieve bronnen en het verwijderen van ongebruikte licenties. Hierdoor kun je de kosten voor ongebruikte licenties verlagen.

AdminDroid biedt up-to-date analytische rapporten over gedetailleerde interne versus externe e-mailstatistieken, Azure aanmeldingen, op CA-beleid gebaseerde analyses, enzovoort. Deze rapporten bieden inzichtelijke informatie welke niet direct beschikbaar zijn in Microsoft 365.

AdminDroid Gebruikersanalyse

Microsoft 365 Compliance Auditing - Beheer gevoelige organisatiegegevens op een betere manier

Om de compliance requirements van jouw organisatie te vereenvoudigen, worden rapporten geanalyseerd en gecategoriseerd met met betrekking tot diverse compliance-eisen.

 • SOX
 • PCI-DSS
 • GLBA
 • AVG
 • HIPAA
 • FISMA

Dit helpt je bij het handhaven van een interne controle over de gegevens van de organisatie door het monitoren van verdachte activiteiten, waarschuwingen, bedreigingen, ongeautoriseerde toegang,
configuratie- en privilegewijzigingen, enzovoort.

AdminDroid compliance

Microsoft 365 Insights - Houd de Office 365-statistieken in de gaten

AdminDroid biedt inzichtelijke dashboards doordat je in vogelvlucht duidelijk zicht krijgt op de statistische gegevens van verschillende Microsoft 365-services. Bovendien bevat elk rapport een visuele weergave in de vorm van taart-, donut- en staafdiagrammen. Met behulp van deze door AI aangedreven grafische weergave van gegevens krijg je inzicht in elk rapport en een beter inzicht in de gegevens. Als je op de beschikbare gegevens klikt, ga je snel dieper in op de details.

AdminDroid Insights

AdminDroid report

Belangrijkste kenmerken:

 • Geavanceerde rapportagemogelijkheden – Personaliseer de rapporten door gebruik te maken van kolomaanpassing, sortering, en geavanceerde filteropties om uw rapportresultaten te beperken; Exporteer de rapportgegevens naar een gewenst bestandsformat zoals PDF, HTML, XLS/XLSX, CSV en RAW.
 • Weergaven in rapporten – Maak rapporten met aangepaste filters en bewaar ze voor verder gebruik.
 • Intelligente planning – Stuur met regelmatige tussenpozen geautomatiseerde rapporten naar de gewenste e-mailadressen en houd zo de dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse voortgang van de organisatie en de gebruikers bij. Het is, afhankelijk van jouw wensen, ook mogelijk om de rapporten met met toegepaste filters, voorkeursrapportkolommen en meer aanpassingen, in te plannen.
 • Ondersteuning voor meerdere gebruikers – Verbind meerdere Microsoft 365-gebruikers en genereer rapporten over alle gebruikers in één enkele AdminDroid-portal. Met deze functionaliteit kun je ook afzonderlijke beheerders voor specifieke gebruikers.
 • Gedelegeerde toegang – Beperk de toegang tot de rapporten en dashboards tot de AdminDroid-beheerders. Het is ook mogelijk om de Microsoft 365-gegevens die beschikbaar zijn in de rapporten en dashboards te beperken tot een gebruiker, onafhankelijk van de ingestelde Microsoft 365 rol die deze gebruiker heeft.
 • Gegevensretentie – Overschrijf de standaardlimiet van 90 dagen voor het bewaren van native auditlogboeken en bewaar de auditgegevens voor onbepaalde tijd.

Kies voor excellente dienstverlening