Gepubliceerd op 10 januari 2023
Leestijd 5 min.

Momento was een overkoepelend dashboard voor het basisonderwijs, inmiddels is Momento doorontwikkeld tot een volwaardig hulpmiddel voor de leerkracht; een gratis overkoepelend dashboard én digitale klassenmap in één.

Voor leerkrachten, door leerkrachten

Met de doorontwikkeling is gehoor gegeven aan de wensen van de huidige Momento-gebruikers in het bijzonder en jullie, de leerkrachten in het algemeen. Voor leerkrachten, door leerkrachten.

Ontdek het compleet vernieuwde Momento waarin veel meer mogelijk is en je nog meer uit je lesdag kunt halen. Waar vertrouwde onderdelen zijn gebleven en heel veel handige en logische functionaliteiten zijn toegevoegd.

Lees meer over Momento

Dashboard en digitale klassenmap in één

De klassenmap is het hart van het dagelijks onderwijs. Samen met de leerkracht heeft Momento de vertaling gemaakt van de traditionele klassenmap naar de digitale variant. Momento helpt leerkrachten bij de uitdagingen van nu.

Tijdwinst is het uitgangspunt!

momento_vernieuwd
PostIt

Momento helpt…

  • met plannen en organiseren;
  • structuur te geven aan je lesdag;
  • met een snelle overdracht;
  • met het opbouwen van dossiers;
  • met een handige digitale notitiefunctie;
  • alle resultaten te verzamelen in één dashboard;

… met nog veel meer!

Bekijk de video

Starten met Momento?

Het vernieuwde Momento is nu gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland. Ga aan de slag in de nieuwe omgeving. Je vindt de nieuwe Momento knop in Basispoort. Hulp nodig? Via de button kun jij je gegevens achterlaten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik word graag geholpen

Ook interessant voor jou