Gepubliceerd op 15 april 2022
Leestijd 3 min.

Op 6 en 7 april was het zover! De Rolf groep securityweken gingen van start. De aftrap van 6 weken waarin wij scholen bijpraten over de veiligheid van je ICT en het online werken. Tijdens meerdere webinars, in onze nieuwsbrieven en op onze socials delen we relevante informatie over ICT security. Zo laten we je zien wat je kunt doen om je school ICT veilig te maken.

De gevaren van je online identiteit in het onderwijs

Tijdens de IPON, het ontmoetingsplatform voor het PO, VO en MBO gericht op onderwijsinnovatie en professionalisering, nam onze Microsoft365 specialist Stephan ter Horst bezoekers mee in de gevaren van je online identiteit in het onderwijs.  

De mogelijkheden van het internet zijn grenzeloos en oneindig, maar ook de gevaren. Digitalisering in het onderwijs brengt simpelweg mogelijke risico’s met zich mee. Tijdens de sessies op de IPON ging Stephan dieper in op deze risico’s. Stephan vertelt: “De meeste bezoekers reageerden erg enthousiast. Zij realiseerden zich dat je online moet uitgaan van Zero Trust. In deze tijd moet je altijd op je hoede zijn”. Tijdens de securityweken vertellen we graag meer over online security in het onderwijs.

Lees onze nieuwste security blogs

Meld je aan voor onze security webinar

Op 11 mei om 15.00 uur organiseren wij een webinar waarin we je nieuwe inzichten geven over de online gevaren en hoe je je hier tegen kunt wapenen. Interessant? Meld je alvast aan voor het webinar van 11 mei. 

Meld je aan

Op de hoogte blijven tijdens de securityweken?

Wil je op de hoogte blijven van relevante tips en tools voor je ICT veiligheid op school? Houd de website in de gaten en volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram

Benieuwd wat wij voor de ICT security op jouw school kunnen betekenen?

Neem contact op met je Sales consultant ICT of bel met onze infodesk op 088-4101020. Wij helpen je graag op weg naar een veilige school ICT.

Neem contact op