Gepubliceerd op 1 april 2021
Leestijd 5 min.

Van ZuluConnect-gebruikers kregen wij verzoeken over gewenste functionaliteiten waardoor je het werk beter, sneller en dus efficiënter kunt doen. In deze blog geef ik je een sneak peak over een functionaliteit die eraan zit te komen.

Ontwikkelingen ZuluConnect

Geregeld communiceren wij via onze release notes, nieuwsbrief of webinars over de werking van ZuluConnect en de ontwikkelingen die er op korte termijn aan zitten te komen. Via deze kanalen en de contacten die de gebruikers hebben met onze collega’s, krijgen wij ook geregeld nieuwe verzoeken binnen. Deze verzoeken zijn voor ons heel waardevol omdat we graag functionaliteit ontwikkelen die jou helpt in jouw dagelijkse werk.

Een aantal voorbeelden van verzoeken die we veel hebben binnen gekregen zijn:

  • Ik zou graag alleen mijn snelkoppelingen willen zien in plaats van ook de snelkoppelingen van alle groepen waar ik les aan geef.
  • Ik zou graag snelkoppelingen willen clusteren in mappen.
  • Ik zou graag zelf de volgorde van snelkoppelingen willen bepalen.
  • Ik zou graag willen zien hoe het dashboard van mijn leerling er uit ziet.
  • Bij heel veel snelkoppelingen wordt de snelkoppelingenmatrix trager. Dit zou ik graag aangepakt zien worden.

Nieuwe schermen

Op basis van de binnengekomen verzoeken hebben we gekeken hoe we dit functioneel het beste binnen ZuluConnect kunnen oplossen. Hiervoor heeft onze collega Kai nieuwe schermen ontworpen waarin veel van deze verzoeken zijn meegenomen. Deze nieuwe schermen hebben we getoetst bij een gebruikersgroep van ZuluConnect. Op basis van hun ervaringen en feedback hebben we de puntjes op de i gezet.

De aankomende periode gaat het ontwikkelteam van ZuluConnect aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van de nieuwe schermen. Hierin zijn al veel van de verzoeken direct in verwerkt. Andere verzoeken worden iteratief toegevoegd.

Een impressie van de nieuwe schermen: 

ZuluConnect
ZuluConnect

Geoptimaliseerd voor telefoons of tablets

Met deze nieuwe schermen zorgen we er gelijk voor dat ZuluConnect er ook goed uitziet op de meest gangbare mobiele telefoons of tablets. Hoe gaaf is dat!

ZuluConnect

Verwachte releasedatum

Het is helaas nu nog te vroeg om een releasedatum aan te kondigen. We verwachten dat we richting de zomer een stuk verder zijn met de ontwikkelingen. Op dat moment kunnen we ook een uitspraak doen over de releasedatum.

Nog even geduld tot de nieuwe schermen er zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om jou hier straks mee te verblijden!

Meer weten over ZuluConnect?

ZuluConnect biedt het gemak van één login voor alle schoolapplicaties. Bekijk alle mogelijkheden van ZuluConnect. Lees de meeste gestelde vragen over ZuluConnect. Of neem contact op met je accountmanager of met onze klantenservice via 088-410 10 20 of vul het contactformulier in.