Gepubliceerd op 28 mei 2020
Leestijd 1

De ZuluConnect meekijkfunctie helpt leerkrachten om volledige grip en controle te hebben op leerlingen die met een Chromebook werken. En dus op hun digitale leerproces.

Overzichtelijk dashboard

Via een overzichtelijk dashboard zie je precies wat alle kinderen op hun Chromebooks doen en stuur je bij wanneer dat nodig is. Elke leerling krijgt persoonlijke aandacht van jou en je switcht heel makkelijk tussen de individuele leerlingen en de hele groep. Met een druk op de knop stuur je een kind of de hele klas een interessante webpagina of blokkeer je alle schermen met de boodschap ‘Let op je juf of meester’. Superhandig!’

 

 

Wat heb je eraan?

‘Door de meekijkfunctie van ZuluConnect kun je als leerkracht veel efficiënter digitaal lesgeven. Zonder – en dat is de grote winst – dat dit ten koste gaat van de ruimte en de persoonlijke aandacht die de kinderen tijdens de les nodig hebben. Heel praktisch: je hoeft bijvoorbeeld niet meer te controleren of iedereen is ingelogd of de juiste URL heeft ingetypt. Je ziet alles in een oogopslag en kan direct op individueel of klassikaal niveau helpen en bijsturen.’

 

 

Waarom vindt Richard dit een parel?

‘Om te beginnen: ik ben natuurlijk een enorme fan van ZuluConnect. Geen enkel platform maakt het leerkrachten en leerlingen zó makkelijk en aantrekkelijk om digitale lessen te geven of te volgen. Nu steeds meer leerlingen in het primair onderwijs op een eigen Chromebook werken, neemt de behoefte van leerkrachten om hier digitale regie op te voeren toe. We spelen hierop in met de meekijkfunctie van ZuluConnect: een eenvoudig dashboard dat je volledige grip en controle geeft op je klas. Door deze extra functie zijn je leerlingen bovendien beter gefocust op hun werk, waardoor je lessen effectiever zijn’.

Wil je meer weten? kijk dan eerst hier voor de meeste gestelde vragen of neem contact op met je accountmanager of met onze klantenservice: 088-410 10 20.