Gepubliceerd op 25 mei 2018
Leestijd 2 min.

Of je nu groot of klein bent… je wilt gemakkelijk de hoogte van het bord kunnen wijzigen zonder veel gedoe. Dat maakt dat iedereen fijn kan schrijven, tekenen en werken op het touchscreen. Welk ophangsysteem kan hier goed bij helpen? Maak kennis met de Balancebox!

Wat is het?

De BalanceBox is een wandmontagesysteem waarmee je je touchscreen of digibord moeiteloos omhoog en omlaag kunt bewegen. Je scherm blijft in iedere gewenste positie staan. Het is het snelste in hoogte verstelbare systeem voor touchscreens. En het mooie is: er is voor elke touchscreen een geschikte uitvoering. De grootste heeft een maximaal draagvermogen van 169 kg en is geschikt voor de montage van schermen tot maar liefst 98 inch.

De levering is inclusief veiligheidsinstructies en montagehandleiding.

Wat heb je eraan?

De BalanceBox heeft een verenmechanisme dat de zwaartekracht opheft. Het kost dus geen enkele inspanning om een touchscreen of digibord – afhankelijk van het gekozen type van 400 tot 650 mm – in hoogte te verstellen. En dat kan zo vaak en zo snel achter elkaar als je maar wilt. Het mechanisme is voorzien van een speciale veiligheidscover.

Waarom vindt Freddy dit een parel?

‘Leerkrachten van groep 1 en 2 moeten vaak op onverwachte dingen inspelen. De BalanceBox stelt je in staat om supersnel – veel sneller dan een elektrische lift – te switchen van de ene activiteit naar de andere: je laat zelf iets zien op het scherm en het volgende moment zijn een paar vierjarigen aan het werk op datzelfde, lager gezette scherm. Even later pakt een groter kind het over en moet het scherm weer iets omhoog. Dit gebeurt allemaal moeiteloos, zodat je je aandacht volledig bij de kinderen en bij je programma kunt houden. Je hoeft zelfs niet op te letten of er geen vingertjes tussen bewegende delen kunnen komen: de BalanceBox is volledig veilig.”

Waar kun je deze parel vinden?

Je vindt de Balancebox in onze showroom in Amsterdam, maar uiteraard kunnen we je er ook bij jou meer over komen vertellen. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.