Direct contact?
Jessica Knuman | De Rolf Groep
Neem contact op Jessica Knuman Jonge Kind consultant
Neem contact op

Eén van de vijf Rolf-materiaallijnen is Rolf Puzzels: een mooie serie puzzels met hedendaagse thema’s – toegesneden op de belevingswereld van de kinderen van vandaag. Zo laten we kinderen, op een speelse manier, bijvoorbeeld kennismaken met verschillende thema’s zoals moderne families of andere continenten. Puzzels zijn er in alle vormen en maten en voor alle leeftijden.

 

Rolf puzzels

De kracht van Rolf Puzzels

Benieuwd wat Rolf Puzzels zo speciaal maakt? Het houten en verstevigde materiaal zorgt er voor dat de Rolf Puzzels goed tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Daarnaast zijn onze puzzels niet alleen mooi, maar dragen ze bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Bijvoorbeeld onze inlegplanken, waar kinderen worden uitgedaagd om puzzelstukjes van groot naar klein of op vorm te sorteren. 

Ervaar het zelf in onze Puzzel Expo

In onze showroom in Ochten hebben we een Puzzel Expo gemaakt, met diverse puzzels uit de Rolf Puzzels-lijn. Voor de allerkleinsten tot en met kinderen van 7+ zijn er verschillende soorten puzzels: inlegplanken, vreemde vormen-puzzels, lagen-puzzels met de nieuwste groeipuzzels met AR-app en verticale puzzels. Deze ontdek je allemaal op onze speciale Puzzel Expo.

Wil je een bezoek aan onze showroom inplannen, om je te laten inspireren door onze Puzzel Expo en nog veel meer onderwijsmateriaal? Maak snel een afspraak.

Alle Rolf Puzzels varianten

1. Inlegplanken

De Rolf inlegplanken dagen kinderen uit om vormen en groottes te herkennen. Door de puzzels te sorteren en in het juiste vakje te plaatsen, zijn ze bewust bezig met verschillende vormen.

2. Vreemde vormen

Puzzels, voor jonge kinderen, in vreemde vormen zoals met reliëf. Maar ook puzzelseries die moderne families uitlichten, zoals twee moeders of multiculturele gezinnen.

3. Lagen-puzzels

Met de lagen-puzzels van Rolf worden kinderen meegenomen in een verhaal. Laag voor laag ontdekken ze een nieuwe stap in het verhaal, bijvoorbeeld in de levenscyclus van een kikker.

4. Verticale puzzels

De verticale puzzels van Rolf werken magnetisch, zodat er in het verticale veld gewerkt kan worden. Dit creëert een nieuw perspectief ten opzichte van de ‘platte’ puzzels die kinderen gewend zijn. 

Bekijk alle Rolf Puzzels in onze webshop

Bekijk in webshop