Gepubliceerd op 08 maart 2022 Leestijd min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 08 maart 2022 Leestijd min.

Puzzelend leren

Ontdek verschillende landen met deze leuke puzzelserie

Kinderen zijn nieuwsgierig. Ze ontdekken steeds meer over de wereld om zich heen. Ze leren dat er meer is dan alleen hun eigen omgeving. Met deze leuke puzzelserie leren kinderen over andere landen in de wereld.

Waarom is puzzelen belangrijk voor kinderen? 

Puzzelen is een leuke vorm van spel en ontwikkeling. Terwijl kinderen puzzelen, trainen ze hun fijne motoriek en cognitieve vaardigheden. Door de verschillende vormen en kleuren van de puzzel vergroot je het visueel inzicht van kinderen. Daarnaast leren ze met deze leuke puzzelserie over de verschillende landen.

De puzzelserie landen 

Onze puzzelserie landen bevat vier kleurrijke puzzels. Kinderen leren zo al puzzelend over China, Frankrijk, Duitsland en Australië. Op de puzzels vind je verschillend elementen terug die typerend zijn voor het land. De puzzels zijn gemaakt van massief berkenhout en bestaan uit 81 stukjes. Om de kinderen te helpen is de tekening op de bodemplaat van de puzzel in zwart-wit verkleind gedrukt.

  • Frankrijk

Op deze puzzel staan de meest typerende elementen voor Frankrijk. Uiteraard vind je op deze puzzel de Eiffeltoren maar ook het strand, de skipiste en een afbeelding van het platte land.

Puzzel Frankrijk

  • Duitsland

Op deze puzzel vind je o.a. Duitse huisjes, een pretzel en de bekende stadspoort: de Brandenburger Tor.

puzzel Duitsland

  • Australië 

Op deze puzzel vind je o.a. een kangoeroe, het koraal, een camper en het Sydney Opera House.

puzzel Australie

  • China 

Op deze puzzel vind je de Chinese vlag, een panda beer, de Chinese muur, een rijstveld, een monnik, de bekende mythische Chinese draak. 

puzzel china

Ontdek de gehele puzzelserie in de webshop.