Gepubliceerd op 24 januari 2022
Leestijd 3 min.

Wil jij Semsom uitproberen in jouw klas? Dat kan! Helemaal gratis. Ook dit schooljaar organiseert Semsom weer een nationale Semsom uitprobeerweek. Van 28 maart tot en met 1 april 2022 kun jij met jouw klas hier aan deelnemen. De uitprobeerweek is beschikbaar voor groep 1,2 én 3 en is inclusief De Grote Semsomdag.

Meedoen aan de Semsom uitprobeerweek

Meld je vóór 26 februari aan. En ontvang een kant-en-klaar materialenpakket met leuke extra’s voor deelname met jouw school (op = op). Inschrijvingen na deze datum krijgen toegang tot de digitale materialen.

Doe jij mee aan de Semsom uitprobeerweek?

Ja, ik wil meedoen aan de Semsom uitprobeerweek

De Grote Semsomdag | 30 maart 2022

Werk jij al met Semsom? Dan weet je hoe leuk deze dag is! Daarom maken we deze dag ook apart én gratis beschikbaar voor de gebruikers van Semsom.

We maken er weer een feestje van! De invulling van deze dag wordt verzorgd door Nienke Gernaat en Esther de Boer van Doevrijdag, samen met Petra Kroon, auteur van Semsom en eigenaresse van De Rekenhoek.

Meld je vóór 26 februari aan. En ontvang een kant-en-klaar materialenpakket met leuke extra’s voor deelname met jouw school. Inschrijvingen na deze datum krijgen toegang tot de digitale materialen.